Ismertek kiprobalt, hatasos dietat?
160cm vagyok es kb 52-53 kg, ez elmletileg jo arany de a plussz kilok a fenekemen es a hasamon vannak, igazabol csak 3-4 kilotol szabadulnek meg (mashonnan amugy se tudnek fogyni). gy olyan betarthato dietara lenne szuksegem amit mar valamelyikotok kiprobalt es aranylag rovid ido alatt volt is latszatja. Koszi elore is a kommenteket.
(heti menu is erdekelne, vagy csak ugy altalaban h mit szabad es mit nem enni) :)
22/L
Írj ki kérdést 30 banana / day néven, biztos hogy le fog csapni egy nyersvegán azzal a mottóval, hogy "mit 30, legalább 45!"
Sokat lehet tanulni tőlük, például azt, hogy tök mindegy mennyit eszel, adott élelmiszerektől nem fogsz hízni. Próbáld ki.
Na most én.. én rossz példa lennék, mert edzés nélkül, kevés fizikai aktivitással 3000-4000kcal zsírdús kalóriabevitellel sem hízom. Na persze már nem eszem ennyit, és éppen sokat edzem, természetesen nem fogyok. Normális ételeket eszem, már nem eszem fölöslegesen sokat mint régen.
De én azért is rossz példa vagyok, mert egész nap csokitortát zabálva sem híznék, ilyen a tűz típus. Igyekszem ezt az állapotomat megtartani, én ezért eszem odafigyeléssel.
Aaaa másik válaszolónak írtam a gyümölcsös dolgokat, érdekességképpen, hogy tanuljon.
Mindenki komoly betegség miatt hízik el.. nem normális dolog az elhízás, vagy gyógyszerek, vagy pajzsmirigy betegség, vagy csak a felborított inzulin termelés okozza, de mindenkinél komoly betegség.
A zöldség és a steak minden mennyiségben mehet, hús és zöldség, ezzel biztos hogy menni fog.
Szerintem 30 banánban annyi gyümölcs- és szőlőcukor van, hogy az már túl sok gyümölcsből is.
Egyébként igen, ilyesmit lehet csinálni. De izomtömeg fejlődik sok ch nélkül is.
De mennyit eszel? Zsírral könnyebben beviszed a kalóriát, nem?
Egyébként miért nem írsz gyakrabban.. zsírral tömegelni, ezért megköveznének de legalább akik nyitottabbak, azok hallanák hogy így is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!