Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ismertek kiprobalt, hatasos...

Ismertek kiprobalt, hatasos dietat?

Figyelt kérdés

160cm vagyok es kb 52-53 kg, ez elmletileg jo arany de a plussz kilok a fenekemen es a hasamon vannak, igazabol csak 3-4 kilotol szabadulnek meg (mashonnan amugy se tudnek fogyni). gy olyan betarthato dietara lenne szuksegem amit mar valamelyikotok kiprobalt es aranylag rovid ido alatt volt is latszatja. Koszi elore is a kommenteket.

(heti menu is erdekelne, vagy csak ugy altalaban h mit szabad es mit nem enni) :)

22/L

2013. jan. 16. 12:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha fogyni szeretnél akkor fogyassz sok zöldséget,tojással és hússal. Délelött gyümölcs (bármi). Napi 2-3 liter szénsavmenets víz. Vacsorára ugyanazt eszem, mint ebédre. Heti ebéd ötletek: Hétfő: Tojásleves (liszt nélkül) citromos csirke karfiolpürével(karfiolt egy kis húsleves alaplével megfőzöd leöntöd a felesleget és összeturmixolod). Kedd húsleves, a répát kiszeded összeturmixolod egy kis mutsárral, és a húsleves húsával megeheted. Szerda: Paradicsomlavas (répával sűrítva tészta nélkül),csirkemellet befűszerezed(én 7 fűszerkeverékes sót használok)és kisütöd +savanyú káposzta. Csütörtök: zöldség leves(húsleves alaplével megfőzöd, a végén egy kis peterzselyem), csevapcsicsa+céklasaláta, Péntek: zellerkrémleves(karfiollal sűrítve), spenótfőzelék tükörtojással, Szombat: Brokkolikrémleves(karfiollal sűrítve), sertéscombból pörkölt+karfiolpüré, Vasárnap: húsleves, citromos roston sült hal+saláta. Karfiolt, és répát használok főzelék sűrítéséhez. Ha a lisztet és a cukrod száműzöd, és minden nap mozogsz, hasazol, sétálsz (gyors ütemben:1perc/100 lépés), akkor menni fog.Cukor helyett xillit, folyékony édesítőszert használj. A paleos receptek közül nyugodtan csemegézz, de a magokat ne edd, ha fogyni akarsz. 2-3 hét alatt le fog menni ez a kevés + és minden nap egészséges vitaminban, és tápanyagban dús táplálékot fogyaszthatsz.
2013. jan. 16. 19:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Írj ki kérdést 30 banana / day néven, biztos hogy le fog csapni egy nyersvegán azzal a mottóval, hogy "mit 30, legalább 45!"

Sokat lehet tanulni tőlük, például azt, hogy tök mindegy mennyit eszel, adott élelmiszerektől nem fogsz hízni. Próbáld ki.

Na most én.. én rossz példa lennék, mert edzés nélkül, kevés fizikai aktivitással 3000-4000kcal zsírdús kalóriabevitellel sem hízom. Na persze már nem eszem ennyit, és éppen sokat edzem, természetesen nem fogyok. Normális ételeket eszem, már nem eszem fölöslegesen sokat mint régen.

De én azért is rossz példa vagyok, mert egész nap csokitortát zabálva sem híznék, ilyen a tűz típus. Igyekszem ezt az állapotomat megtartani, én ezért eszem odafigyeléssel.

2013. jan. 16. 21:10
 13/19 A kérdező kommentje:
nem tudom milyen bananrol beszelsz... nem gyumolcson akaok elni, csak olyan dietara vagyok kivancsi ami rovidebb ido alatt fogyaszt. egy szoval sem mondtam,hogy nem sportolok mellette, vagyis amennyire jut idom a munka mellett. enni pedig barmit megeszek (a zoldsegtol kezdve a stake-ig) ezert irtam,hogy milyen eteleket ne fgyasszak, mert tudott dolog, hogy ha nem fogasztassz eleg zsirt akkor a szervezet vdkezeskeppen elkezd raktarozni es meg jobban hizol. tapasztalatokra lettem volna kivancsi csak, nem kell ennyire felfujni :P
2013. jan. 17. 10:00
 14/19 A kérdező kommentje:
amugy meg azert voltam ennyire tudatlan mert eddig soha sem kellett fogyozzak, soha nem voltak tulsuly problemaim, inkabb ellenkezoleg, egy komoly betegseg miatt es mas dolgok miatt hiztam, ezert akarok most ledobni azt a 3-4 kg. amugy koszi a valaszokat, megprobalom betartani oket.
2013. jan. 17. 10:11
 15/19 anonim ***** válasza:

Aaaa másik válaszolónak írtam a gyümölcsös dolgokat, érdekességképpen, hogy tanuljon.

Mindenki komoly betegség miatt hízik el.. nem normális dolog az elhízás, vagy gyógyszerek, vagy pajzsmirigy betegség, vagy csak a felborított inzulin termelés okozza, de mindenkinél komoly betegség.

A zöldség és a steak minden mennyiségben mehet, hús és zöldség, ezzel biztos hogy menni fog.

2013. jan. 17. 10:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Harcmüves, ès olyan mehetne hogy 30 banàn+ hus ès zöldsèg. Elvileg ez egèszsèges, nem hizlal ès izomtömegelni is jol lehetne vele
2013. jan. 17. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem 30 banánban annyi gyümölcs- és szőlőcukor van, hogy az már túl sok gyümölcsből is.

Egyébként igen, ilyesmit lehet csinálni. De izomtömeg fejlődik sok ch nélkül is.

2013. jan. 17. 15:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Tudom most magas zsirral tömegelek hètvègèn van ch feltöltès, csak màr hànyok nèha ennyi kajàtól
2013. jan. 17. 17:19
 19/19 anonim ***** válasza:

De mennyit eszel? Zsírral könnyebben beviszed a kalóriát, nem?

Egyébként miért nem írsz gyakrabban.. zsírral tömegelni, ezért megköveznének de legalább akik nyitottabbak, azok hallanák hogy így is lehet!

2013. jan. 17. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!