Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étvágycsökkentő tippeke...

Milyen étvágycsökkentő tippeket ismertek?

Figyelt kérdés
Fogytam és szeretném tartani a súlyom, de amióta elkezdődött a suli mindig éhes vagyok minden szünetben és itthon délután is csak nassolnék... milyen tippeket tudtok?
2012. szept. 4. 17:14
 1/3 anonim ***** válasza:
5 db korpovit keksz plusz egy doboz kefir. Mindig ez a reggelim, és utána még sosem voltam éhes hazaérkezésig. Bár ma komolyan ijesztő volt nézni, hogy mindenki minden szünetben evett.. Ízfokozó nélküli, naturál cuccokat kell enni, és akkor nem fogod kaparni a leesett inzulinszinted miatt a falat az éhségtől.
2012. szept. 4. 18:23
 2/3 davii válasza:
29%
Egy jó tipp, egyél nyugodtan 18:00-ig, utána max gyümölcs! És a legjobb tipp, minden egye étkezés előtt vágj be egy jó fél liter vizet, csökkenti az étvágyat!:)
2012. szept. 4. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
úgy szoktam, hogy ebédre eszek amennyi jólesik (normális kaja, nem fogyis :) ) aztán 7 körül elmegyek futni 20 percet (4x5 perc 1 perces pihikkel, még kezdő vagyok) és utána max este egy joghurt. :) csak a suliban van gondom :/
2012. szept. 4. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!