Valami étvágycsökkentő? (lent)
Figyelt kérdés
Január óta fogyózom, kb. 2hetente van olyan nap amikor mindent és minden mennyiségben ( ilyenkor szoktak vendégek jönni és ezért is), de utána rendesen folytatom tovább...
Ilyen volt a tegnapi nap is, de valahogy ma nem tudom abbahagyni a zabálást, folyamatosan csak ennék és ennék ( és eszek is :() Már most eddig annyit ettem, mint amennyit kb. két nap alatt eszem meg :(
Próbáltam zöldséget enni, vizet inni, lenn voltam futni fél órát, de ezek csak egy ideig csökkentették az étvágyam. Még anyának a Hoodiás vackát is kipróbáltam, de semmi :(
2012. márc. 16. 13:41
1/2 anonim válasza:
[link] ezt nézd meg én beleszerettem :) Szerintem segítene :)
2/2 anonim válasza:
Az előző vagyok. És még valamit sok sikert a fogyókúrában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!