Fogyi alatt nasizás!? Hogyan?
Eddig abszolút nem érdekelt sem az hogy mikor eszek, sem az, hogy mit. Ha úgy esett kedvem, akkor éjfélkor is betoltam egy komplett tábla csokit, vagy egy zacskó chipset, nem nagy ügy. Fel is szedtem pár kilót, amitől szeretnék megszabadulni.
Új étrendet vezettem be az életembe, értelemszerűen ebből szinte minden nasi ki van zárva. A cukrot is kisöpörtem az életemből!
A kérdésem az lenne, hogy ti hogyan bűnöztök? Eszméletlenül hiányzik a csoki! Napi egy szaloncukrot engedek meg magamnak még, mert enélkül nem bírom, dehát a szaloncukor készleteim végesek. Rendelkezem egy évre elegendő mennyiségű home made zabkekszel és ha sós nasihoz támadna kedvem, akkor puffasztott rizzsel, ami be is jött, egy nap egy darab boldoggá tesz, sokszor annyi sem kell, de kéne még valami, ami a csoki élményét is átadja, mégsem hizlal annyira! Van tippetek?
Én mindig gyümölcsöt,vagy abonett kekszet,puffasztott rizset nassolok.
Még nem próbáltam,de hallottam olyanról, hogy puffasztott rizs szelet, ami be van vonva vékonyan egy kis csokival. Állítólag nem olyan magas a kalória tartalma,.A győri édes zabfalatokkal vigyázz, rengeteg kalória van benne.
Amúgy lehet kapni fogyis,gluténmentes pudingport,én havi egyszer szoktam csinálni,amikor már nagyon édeset kívánok.
Előző vagyok,megtaláltam.
Ilyenről beszélek.Nem ajánlom csak úgy,mert nem ismerem mi ez,de ha boltban jársz,érdemes lenne megnézned szerintem,hogy mit ír,mik vannak benne.
Mozogni mozgok eleget, napi egy órát sétálunk minimum, ha akarok ha nem. Emellett heti 2-3 alkalommal eljárok úszni, más napokon tornázok.
Nem hinném, hogy bármi cukor problémám lenne, mivel a cukorról probléma nélkül letudtam mondani. A csoki íze és élménye az, amiért amióta az eszemet tudom bolondulok és nem telt el úgy nap, hogy ne ettem volna. Ezt egyik napról a másikra nem tudom elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!