Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogtam egy dekát...

Miért nem fogtam egy dekát sem 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
164 cm, 58 kg vagyok s 8 kg szeretnék fogyni.Sok zöldséget,gyümölcsöt,halat,húst eszek. s mozgok napi fél órát. már azon vagyok,hogy abba hagyom s első utam a Mekibe fog vezetni:((
2013. jan. 15. 21:18
 1/9 A kérdező kommentje:
fogytam
2013. jan. 15. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó hogy mozogsz és egészségesen étkezel, de kevesebbet kéne enned ha nem fogysz.
2013. jan. 15. 21:21
 3/9 A kérdező kommentje:
kalória bázis szerint próbálok napi 1300 kcal belül maradni. kezd alábhagyni a kezdeti lelkesedésem.
2013. jan. 15. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi van, ha az 1300 kcal miatt lelassult az anyagcseréd? Az elég kevés mennyiség.

Tejtermékek nem csúsznak be?

2013. jan. 15. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

a legnagyobb marhaság ilyenkor még kevesebbet enni.. az 1200-1300 kalóri így is épp hogy az egészséges határ alja, ennél kevesebbet már semmiképp ne egyél.. a kaján ne változtass, inkább próbálj meg az edzésen válztatni..

Nem tudom mit mozogsz, de ha használsz hozzá súlyzót, akkor emeld a súlyt.. fél-1 kg is csodákra képes.. ha aerob vagy kardio edzés, akkor próbálj kicsit többet, fél óra helyett 3/4 vagy 1 egész óra mondjuk.. ha futsz akkor ne tudom is én, 5 km-t fuss, hanem mondjuk 7et.. de akár teljesen más edzés típust is választhatsz, a lényeg, hogy ne ugyan azt csináld ugyanúgy mint eddig, mert ez nem elég "megterhelő" a testednek.. kevés neki..

de mondom, nehogy kevesebbet egyél..

2013. jan. 15. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:

* tudom is én..

bocsi a hibákért, siettem.

2013. jan. 15. 21:40
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát tök ronda leszel 50kg-san.-örülj,hogy nem sikerült.
2013. jan. 15. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért mert normális az alakod. Ha beindulna a fogyás nagyobb ütemben akkor még anprexias is lehetsz. Miert akarsz fogyni?
2013. jan. 15. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
én körülbelül akkora vagyok mint te, a legnagyobb súlyom 55 kg volt, most vagyok 48 és egyáltalán nem vagyok anorexiás, hanem szép vékony. én 1000 kalória körül ettem.
2013. jan. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!