Kamaszkori elhízás ellen? Bővebben lent.
Én leírtam mitől híznak el a magyar emberek. Te belekötsz.
Vagy te is nagyon sokat foglalkoztál a témával, vagy anélkül kritizálnád a tanácsaim, hogy értenél hozzá. De akkor miért írsz ki kérdést?
A csokoládéban lévő cukor ugyan úgy hat a testedre, mint a zsemlében lévő keményítő.
Újra leírom, ha nem tanultál erről, akkor nem biztos hogy engem kell leszólni. 18 évesek oktatási anyagában semmi sem szerepel a táplálkozástudományról, én annyit megosztok veled, hogy a szőlőcukor fogyasztás következménye a zsír raktározás. A zsemlében keményítő van, ami lényegében szőlőcukor. A csokiban kristálycukor van, az szőlőcukor és gyümölcscukor. Tehát cukrot eszel.
Gyakorlatilag így van.
Zsömle = keményítő. Keményítő = cukor. Ugyan az a testednek.
A csokoládéban legalább nincsen glutén, vannak benne antioxidánsok.. a kakaóbabnak vannak jó hatásai, a búzának nincsenek.
A csokiban csak a hozzáadott cukor, esetleg tej a problémás, a zsömlédnek az alapanyagával van óriási gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!