Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kamaszkori elhízás ellen?...

Kamaszkori elhízás ellen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kiskoromban hajszálvékony voltam, most 18 éves vagyok, és az elmúlt hónapokban eléggé meghíztam ( kb félév). Ahogy nézegettem a régi képeket kb 12 éves korom óta rakódik rám a zsír... Lehet pajzsmirigy probléma? ( fáradtság idegesség...)
2013. jan. 15. 10:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De igenis nagyon zavar, de össze-vissza beszélsz:)
2013. jan. 15. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Én leírtam mitől híznak el a magyar emberek. Te belekötsz.

Vagy te is nagyon sokat foglalkoztál a témával, vagy anélkül kritizálnád a tanácsaim, hogy értenél hozzá. De akkor miért írsz ki kérdést?

2013. jan. 15. 16:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát már ne is haragudj, de ha a csokoládé egyenértékű szerinted a zsömlével,akkor nem nálam vannak a gondok:)
2013. jan. 15. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:

A csokoládéban lévő cukor ugyan úgy hat a testedre, mint a zsemlében lévő keményítő.

Újra leírom, ha nem tanultál erről, akkor nem biztos hogy engem kell leszólni. 18 évesek oktatási anyagában semmi sem szerepel a táplálkozástudományról, én annyit megosztok veled, hogy a szőlőcukor fogyasztás következménye a zsír raktározás. A zsemlében keményítő van, ami lényegében szőlőcukor. A csokiban kristálycukor van, az szőlőcukor és gyümölcscukor. Tehát cukrot eszel.

2013. jan. 15. 21:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy nem egészséges,illetve hogy tartalmaz cukrot, viszont a csokoladeval nem kéne összehasonlítani, mert teljesen azt hozod le ebből, hogy akár csokit is lehetne enni zsömle helyett, edesmindegy.
2013. jan. 15. 22:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag így van.

Zsömle = keményítő. Keményítő = cukor. Ugyan az a testednek.

A csokoládéban legalább nincsen glutén, vannak benne antioxidánsok.. a kakaóbabnak vannak jó hatásai, a búzának nincsenek.

A csokiban csak a hozzáadott cukor, esetleg tej a problémás, a zsömlédnek az alapanyagával van óriási gond.

2013. jan. 16. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!