Valaki fogyott mar hashajtotol v fogyaszto teatol?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnek erdekloni hogy ki milyen hashajtot szedett amitol fogyott v tea ?
2013. jan. 15. 08:53
1/4 anonim válasza:
oké, ez lesz az utolsó kérdés, amihez leírom, hogy ha lenne ilyen, akkor már a feltalálója milliárdos lenne és mindenki vékony.
ezek nem használnak, mivel zsírból nem lehet tőlük fogyni. csak a vizet hajtják ki a szervezetből, ezáltal csökkenhet a súlyod, de nem minőségi fogyás ez, mivel így a testzsírszázalékod nő. valamint, amint abbahagyod, kamatostul jön vissza minden.
nyugodtan lehurroghatsz, hogy minek válaszolok ilyet, nem ez volt a kérdés, de ha lenne agyad, akkor megnézed az előző ezer ugyanilyen kérdést, és látnád a választ vagy az átvert emberek leírását egy-egy termékről...
2/4 anonim válasza:
Én hashajtástól már fogytam, kb. 4 kilót és izomból. De sajnos ételmérgezés volt az oka! Magadtól nehogy beszedj fogyáshoz hashajtót! Tönkreteszed az emésztőrendszered, vitaminhiányos leszel, kiszáradsz. Én 2 hétig szenvedtem, alig bírtam enni valamit, hát magamtól ilyet nem tettem volna magammal az tuti. Egyél sokszor kevés, normális kaját, igyál sok vizet, mozogj és tartósan, kényelmesen, egészségesen fogsz fogyni ZSÍRBÓL és nem izomból.
3/4 anonim válasza:
Keresztanyum sok évvel ezelőtt hashajtókkal meg koplalással tette tönkre magát. Azóta is kezelésekre jár, bélproblémákkal.. olyan szintűvel, hogy a fél fizetése (és jól keres) orvosra meg gyógyszerekre megy el.. 1000x meg egyszer megbánta hogy tininek olyan hülye volt, pedig már elmúlt 40... de ha szeretnél az orvosnak keresni, akkor nyugodtan csináljad, nem akadályos meg senki ;)
4/4 anonim válasza:
Egy idő után már csak hashajtóval fogod tudni végezni a dolgodat. Biztos, hogy akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!