Egy kávé két cukorral kb. hány kalória?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 14:16
3/12 A kérdező kommentje:
És édesítőszerrel mennyi lenne?
2009. aug. 29. 14:46
5/12 anonim válasza:
2. vagyok. A kávéban nincs sok. Legalábbis anyniban amennyit megiszol. Édesítőszerrel elhanyagolható a kalóritartalma:) De nagyon sz*r édesítővel...
6/12 anonim válasza:
14:48-as vagyok..én meg pont hogy édesítővel szeretem jobban...szerintem ez mindenkinél más, legjobb,ha kipróbálja
7/12 anonim válasza:
Én a héten kezdtem édesítővel inni a kávét és már most nagyon szeretem! Szerintem jó! Az édesítőre az volt írva, h egy teáskanálnyi édesítő 0,03 kcal-t tartalmaz!én 10-15 cseppet teszek bele!
8/12 A kérdező kommentje:
Imádom a kávét, régen sokat ittam ( cukorral), de egy hónapja lecsökkentettem napi kettőre. Egyet iszom reggel, egyet pedig ebéd után. Próbáltam édesítőszerrel ( süssina vagy mi) de nem jött be úgy. Múlkor úgy kértem a kávét a kávézóban, hogy édesítővel adják. Az más volt, nem tudom már milyen, de úgy nagyon finom volt. Sztem ez is édesítőszerfüggő. De legközelebb megkérdezem ha megyek oda vissza, hogy ők milyen édesítőszert tettek bele.
2009. aug. 29. 16:07
9/12 anonim válasza:
15:04-es vagyok...a süssinát én sem szeretem, de a többi nekem bejött. a lényeg, hogy ne tegyél bele sokat, mert akkor keserű lesz
10/12 anonim válasza:
Amennyi cukor kerül a kávéba, az még semmi.
Az édesítő meg műanyag, nem természetes, és csak feleslegesen károsítod a szervezeted. Lehet, hogy nem hizlal annyira, de jobban roncsol, mint a cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!