Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki teljes mértékben kiiktatta...

Aki teljes mértékben kiiktatta az étrendjéből a kenyeret, az mivel helyettesíti?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
semmivel, a sonkát, tojást uborkával és paradicsommal eszem.
2013. jan. 14. 15:03
 2/11 A kérdező kommentje:
És a főtt ételekhez (amihez egyébként passzolna a kenyér) párolt zöldséget?
2013. jan. 14. 15:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Reggelire szoktam néha teljes kiörlésű rozskenyeret enni. Egyébként abonettett eszem, 1db-ban 15kcal van. A rozsos vagy a búzacsírád a legfinomabb szerintem.
2013. jan. 14. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Az úgy volt, hogy passzolt a kenyér a pörkölthöz, passzolt hozzá egy kis pálinka is, utána adta magát néhány törvénybe ütköző erőszakos cselekedet..

De az ember hallgat a józan eszére, elhagyja a rossz szokásait - mint a kenyérevés, még ha úgy passzol is sok kajához -.

Ennyit lehet tenni, a kenyér egy drog, függőséget okozó anyagokat tartalmaz, isteni finom.. de minden drogosnak van lehetősége másképp dönteni, de rászokás után sohasem könnyű..

2013. jan. 14. 16:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Szuper! Akkor most már csak az a kérdésem, hogy ha totálisan kiiktatom (fehér, tk., rozs és társai), s mondjuk zöldségekkel helyettesítem, akkor az mindegy, hogy milyen zöldség?
2013. jan. 14. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

A krumplit, kukoricát, hüvelyeseket zöldségnek tekintjük?

Mert ezeknek is hasonlóan magas keményítő tartalmuk van, ugyan olyan bélfalat károsító anyagokat tartalmaznak mint a gabona lisztek stb.

Egyébként ilyen magőrleménylisztes kenyeret nem próbálsz ki? Én nem fáradtam még vele, de finom kenyereket sütnek belőlük. Kell nézni recepteket.

2013. jan. 14. 16:22
 7/11 anonim ***** válasza:
krumpli meg a kukorica miért?
2013. jan. 14. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Magas keményítő tartalom és glikémiás index, bélfalat károsító, tápanyagfelszívódást gátló anyagok.
2013. jan. 14. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:

"bélfalat károsító, tápanyagfelszívódást gátló anyagok"

a kukoricában mi van ilyen? és a krumpli? sok van ezekben?

2013. jan. 14. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

A burgonyában olyan sok (lektin) van, hogy még a paradicsomot (szintén burgonyaféle!) is érdemes osztályozni. A piros, szép nagy, érett paradicsomok (rá lehet keresni a fajtákra, én nem jegyzek meg adatbázisokat) alacsony lektin tartalmúak, de a kicsi paradicsomok, koktél paradicsomok, pirostól eltérőek (sárga, vagy zöld éretlen) bizony sok lektint tartalmaznak.

A burgonya, gabonák pedig túl sokat.

Kukoricával kevesebbet foglalkoztam, olvassátok el ezt.

[link]

Ez egy szélsőséges cikk, de sok igazság van benne. Nem kell sosem szélsőségesnek lenni.. de érdemes sok mindent újragondolni például ezt a cikket is felhasználva a kukoricáról.

2013. jan. 15. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!