Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 kilót lehet fogyni vízből?

6 kilót lehet fogyni vízből?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el fogyózni, eddig fogytam már 6 kilót de nemigazán látom magamon a változást.(20kg-os túlsúlyról beszélünk) Előfordulhat hogy ezt csak vízből fogytam?
2013. jan. 13. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha iszol rendesen nem hiszem hogy vízből fogytál, a vízből fogyás egyenlő a kiszáradással. Valószínűleg csak te nem veszed észre magadon a dolgot vagy túl gyorsra vetted a fogyókúrát és emiatt nem a zsír ment le hanem az izom és a zsírpárnákon nem látod a változást.
2013. jan. 13. 10:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Kötőszövetekben kötött vízről van szó.

Nagy túlsúlynál 6 kiló testsúly csökkenés még nem feltétlen látványos.. de ezért nem a mérleget nézzük, hanem a tükröt.

2013. jan. 13. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:

A kilók helyett inkább mérd a centiket (vagy is-is)!

Sokkal látványosabb!

2013. jan. 13. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Első: vízből fogyás nagyon nem egyenlő a kiszáradással,a fogyás első fázisában MINDIG vizet adjuk le.
2013. jan. 13. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Mióta elkezdtem a fogyózást szinte folyamatosan szomjas vagyok de napi 4 liter vizet simán megiszok.
2013. jan. 13. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor változtattál a táplálkozásodon. Ez magyarázza a szomjúságot (meg különböző betegségek is, de hát mindent nem vehetünk számításba, nem igaz?)
2013. jan. 13. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy cukorbeteg?
2013. jan. 13. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cukorbeteg.. legalábbis nem tudok róla. Tavaly áprilisban nézték a véremet, minden rendben volt.
2013. jan. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!