Ez sztereotípia vagy tényleg így van?
Sokan a genetikát okolják azért,mert nem tudnak lefogyni.
A kérdésem az lenne, hogy például egy ilyen lányból: [link]
már soha nem lehet ilyen: [link] ?
Nem nagyon. Azért ez nem csak a zsírpárnák mennyiségétől függ. Ha valakinek széles a csípőcsontja (medencéje), az sosem lesz ilyen sovány, mert nem az az alkat. (Viszont valószínűleg könnyebben fogja viselni a terhességet, komplikációmentesebben fog szülni.)
Fogyni lehet, egy bizonyos határig, de valóban van szerepe a genetikának is - csak ezt sokan kibúvónak használják, mert azért valljuk be, könnyebb erre fogni, mint bevallani, hogy kevés az akaraterőnk...
Értem!
Köszönöm a válaszokat!:)
Szerintem azért a képen lévő hölgy annyira nem telt, hogy fogyás után ne húzódjon vissza a bőre... Mennyi fölöslege lehet? 20 kiló?
20 kilót simán le lehet dolgozni úgy, hogy utána feszes maradjon a bőr... Véleményem szerint.
Viszont a striák azok maradnak. Sajnos. :(
Szerintem elsősorban lelki oka van a hízásnak.
Hiszen mért enne valaki többet annál, mint amennyi ételre a szervezetének szüksége van?
Szóval valamiért te az evéssel vezeted le a stresszt... A miértet te tudod, ha jól magadba nézel.
Másrészt meg, annyi szemét kaját eszünk, hogy az ép ésszel fel nem fogható. Szinte majdnem minden ételünk agyonfeldolgozott, ha netalán mégsem, akkor is mérget vehetünk rá, hogy valamilyen vegyszerrel kezelt, permetezett vagy egyéb idegen anyagokkal ellátott. Egyszerűen már nem lehet mihez nyúlni, mert lassan már minden káros.
Nem létezik genetikailag kódolt kövérség.
Nem sztereotípia, hanem parasztvakítás, tévhit :)
lehet belőle olyan,semmi akadálya.
ha eltünteti a zsírt a testéről olyan lesz.
a net tele van előtte utána képekkel,és fitnesz modellek között nem ritka,hogy 100 kilóról lett valaki bajnok 55 kilóval,bombázó testtel.
ezért a kérdés kb ilyen-
halálom után belőlem is csontváz lesz 200 év múlva,vagy akkor kövér csontváz leszek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!