Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ezek igazak?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy titeket idegesít ha a barátnőtök féltékenykedik vagy a barátaitok előtt kezd rátok mászni, (értsd: csókolgat, ölelget, bújik) hogy utáljátok ha ők minden évfordulót számon tartanak, ti meg nem és ők elvárják, hogy megünnepeljétek ezeket, hogy nem szeretitek ha gyakran hívnak fel telefonon titeket. Igazából egyik félről sem tudom igazán, hogy ezek mennyire igazak róluk, csupán a sztereotípiákat tudtam kiindulási pontnak tekinteni.

2012. okt. 21. 15:13
 1/9 Gyakori Ferenc ***** válasza:

Én nem tudom másra mennyire igaz, de az én véleményem:

-Nem adok okot féltékenykedésre, ha mégis féltékenykedik, megbeszélem vele.

-Nem zavar, ha barátaim előtt rám mászik, ugyanis énis rámászok. :P

-Én régóta nem szeretek ajándékozni, ajándék mániától mászok csak falra, de ha számon tartja nem zavar, csak ne akadjon ki, ha esetleg elfelejtek valamit.

-Felhívhat gyakran, szivesen beszélgetek, csak akkor ne hisztérikázzon, ha épp nem érek rá.

2012. okt. 21. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnak ezek, de lehet hogy én vagyok túl ilyen kis izé:D ha szeret és én is szeretem akkor ezek tök kicsi dolgok, nem izgatnak :D
2012. okt. 21. 15:23
 3/9 Ryuuji válasza:

Ez minden embernél különböző nemtől függetlenül úgyhogy ez a kérdés értelmetlen de azért válaszolok :D

Nem idegesít a féltékenykedés alapból csak ha értelmetlen, ha a barátai előtt rámászol egy fiúra és ő örül neki az egy bunkó. Nem utálom az évfordulókat számon tartani csak azt h ha elfelejtem azt hiszik azért van mer nem is szeretem. A telefonon gyakran hívogatás meg mindenkit idegesít csak azt nem aki csinálja.

2012. okt. 21. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnak ezek, de lehet hogy én vagyok túl ilyen kis izé:D ha szeret és én is szeretem akkor ezek tök kicsi dolgok, nem izgatnak :D
2012. okt. 21. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor menjünk szépen sorjában:

-Mértékkel tegye

-Nyugodtan csinálja, ha a barátaimnak nem tetszik, ne nézzék

-Én még sosem felejtettem el, akkor idegesít ha ajándékot KÖVETEL és nem a meglepetésen van a hangsúly vagy a szándékon. A kapcsolat nem +1 szülinapot v karácsonyt jelent az évben inkább egyfajta 'hálát', hogy van valakid.

-Hívjon nyugodtan, ha bírja a számlája és ezt is MÉRTÉKKEL, persze jól esik ha hiányzom, de tudjuk hol a határ a 'hiányzol' és a 'zaklatás' között

22/F

2012. okt. 21. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:

A féltékenykedés idegesít, de mértékkel tolerálom. Volt olyan barátnőm, aki felhívta a telefonkönyvemből az összes női nevet, és megmondta, hogy tudja, hogy megcsalom velük, és álljanak le. Ezt már nem toleráltam.

Ha a barátaim előtt rám mászik, valószínűleg furcsán néznék. Jó eséllyel épp körben ülünk és dumálunk, iszunk, kártyázunk stb. ezért ez nagyon furcsán veszi ki magát. Mindennek megvan a helye és ideje.

Az évfordulókkal mindig gondban vagyok, de ha tudom, hogy fontos neki, megoldom valahogy, ezzel nincs probléma.

Szeretem, ha gyakran hív, ameddig megérti, hogy nem mindig tudom felvenni.

22/F

2012. okt. 21. 15:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha féltékenykedik az nem zavar, az azt jelzi hogy fél hogy elveszít, szóval nem zavar.

Ha a barátaim előtt mászik rám azsem zavar, örülök hogy tetszek neki.

A fontosabb évfordulókat énis számon tartanám(eljegyzés, esküvő, meg a születésnapja) szóval azsem hacsak nem betegesen hogy az első eggyüttes levegővételünket is megjegyezteti.

Ha sokszor felhív azsem zavar szeretem hallani annak a hangját akit szeretek, meg addig sem az én pénzem fogy a telóról. :P

Amúgy ezek a tulajdonságok nem zavarnának.

Ezek inkább azokat zavarják akik félnek elköteleződni illetve futókalandokat keresnek.

17/F

2012. okt. 21. 20:15
 8/9 Gyakori Ferenc ***** válasza:
#7, szívemből szólottak az ujjaid :)
2012. okt. 22. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
thx :)
2012. okt. 22. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!