Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mennyire igazak, amiket ír?
Ha valakinek nagy a feneke, akkor nem a nadrág miatt fog nagynak tűnni, ha pedig kicsi a feneke, akkor a nadrág sem fogja nagyobbá tenni.
pl. ez nem igaz. Nekem van olyan farim, amitől szabályszerűen kétszer akkorának tűnik! márkás pedig, de valami baj lehet a szabásával vagy nem tudom, van amiben meg szinte csúnyán lapos.
Ha nőt akarsz, légy férfi!
Ez tőled származik? Nagyon jó!:)
A kicsi mellekkel viszont izgalmasabb. ;)
Szerintem ez nem igaz. SZERINTEM! miért lenne az? A férfiaknak a nagy mell kell(ez kissé természetes és genetikai-szoptatás, anyaminta stb.) Nekem sincs nagy, de ez van. Persze vannak kivételek. Azok pedig erősítik a szabályt.
Ha humoros vagy, az jó, de ha csak próbálsz vicces lenni... Az gáz.
Igenis kell az, hogy valaki megpróbálja legalább:) Ne beszélj le senkit a viccelődésről, aki alapból nem humoros.
Azért írtam így, hátha ráakad és elolvassa.
21l
Ha te írod, akkor szívesen elbeszélgetnék veled!
Egy-egy témával kapcsolatba is, meg egyáltalán érdekel, hogy ki írhat ilyesmit? Szóval Mester, ha te vagy, válaszolj :D (privátba)
17/F
és lennél olyan jó fej és elárulnád hogy ki az? :D
Csak egy mail cím, és majd azt mondom a télapótól kaptam... nah?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!