Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek igazak? Főként fiúk válaszát várom! (lent)
Már amelyik....
Ha a fülemet harapdálják arra inkább visítani szoktam, a körömmel írogatástól meg kiráz a hideg. De a fejmasszázs, nyakpuszi jöhet, az be tud indítani... :-)
Szerintem ez egyénenként változik, hogy ki mit szeret és mit nem. JÓ FELFEDEZÉST! :-D
Pedro
Háth... lehet benne valami. Én ugyan a fentebb említettektől nem kapok rohamot, de volt már, hogy annyira jól jött egy fej-, vagy hátmasszírozás, hogy beindultam tőle... más kérdés, hogy annyira ellazított, hogy mozogni sem nagyon tudtam! :D
Amúgy meg hallottam már ilyesmiről pár embertől, és a válasz az ő válaszaikból ítélve:igen. De nyilván ez nagyon helyzetfüggő.
csak a zsírt nehogy kiszívja xD
nem vagyok bu.zi de nem szeretem ha piszkálják a hajamat.
a többi jöhet. attol izgulok fel a legjobban (ezek közül) ha a nyakamat puszilgatja.
+ én még szeretem ha az ölembe ül, velem arccal szemben, na attol áll a dákó xD (ugy h az én lábaim az ő lábai között van igy ül az ölemben), ha tánc közben dörzsöli a fenekét hozzám :D :$
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!