Mivel fogyasztjátok a túrót, hogy az ne legyen kalóriás?
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 13:50
1/8 anonim válasza:
Micsoda? Valaki ki tudja vonni a túróbúl a kalóriát meg a vízbűl a zoxigént?
4/8 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam:)
A túróból elkészült étel ne legyen kalóriás,nem a túró magában. Simán nem ízlik a túró,kellene valamit hozzá kevernem,fűszert vagy nemtudom mit.
Eddig csak túrós tésztában ettem a túrót,amíg nem fogyóztam,viszont most pár hónapja fogyózom,és a csirkemellet,meg a tojást már unom.
Szeretném bevezetni az étrendembe a túrót,csak ötletek kellenének,hogy milyen formában..
2013. jan. 11. 14:29
5/8 anonim válasza:
Tehetsz a túróhoz fűszereket, fűszerkeverékeket. Én például a provánszi fűszerkeverékkel szeretem vagy apróra vágott hagymával, ami lehet bármilyen. Azt meg ki kell tapasztalni, hogy melyik ízlik. Ha nagyon "száraz" a túró, akkor szoktam egy kis tejföllel, joghurttal, vagy kefirrel lazítani rajta.
6/8 anonim válasza:
Ja, hát én csak körözöttként tudom megenni, só, pirospaprika, köménymag, hagyma, ezek nem hízlalnak.
7/8 anonim válasza:
Ha szereted a natúr joghurtot és a kefirt, akkor keverj valamelyikből pár kanállal a túróhoz. Sózd ízlés szerint és kockázz bele hagymát, finom lesz :)
8/8 anonim válasza:
én csokis fehérjeport szórok rá, vagy pl eszek mellé egy fél almát vagy egy kiwit, narancsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!