Mennyi folosleg van rajtam?
29 eves vagyok, egy szulesen tul vagyok, 30 kilo felesleg volt kabe rajtam terhesseg vegere, vagyis ebbe beleszamoltam a babat is. A hasam eleg valoszinu nem tud teljesen visszahuzodni, de soha nem is volt lapos hasam.
Nem akarnek ugy kinezni, mint egy topmodell (ugy ertem, nem akarok behorpadt hasat, nekem nem is lehetne olyan) Olyan alakot szeretnek, hogy azert legyen rajtam mit fogni, de ne legyek kover. Szerintetek most kover vagyok? Vagy milyen jelzo illene az alakomra? (azt, hogy gusztustalan, meg hasonlok, kerlek ne irjatok) telt, duci, alma, korte..melyik?
Szerintetek kabe hany kilot kene lefaragnom?
Szeretnenk lassan probalkozni a kistesoval, de elotte le szeretnek meg faragni valamennyit.
Kepek
Ruhaban alig latszik, hogy ennyi van rajtam, ezert toltottem fel ilyen kepet.

legfeljebb teltnek mondanálak, nem vészes
(férfiből vagyok)

Akkor realisan latom magam kabe:D
158cm vagyok, es most kerek 60kg. Ugy gondoltam en is, hogy azert nem vagyok kover, de van rajtam felesleg, es en az alma tipusra tippeltem:D 55-re szeretnek lefogyni legalabb. Akkor meg egesz jol ereznem magam. Igazabol 52 kilosan ereztem magam a legjobban, de egyelore az 55-ot celzom meg.
Koszonom a valaszokat, a gratulaciot es a sok sikert, meg a tippeket kulon:D
Bele kell huznom a fogyokuraba, mert max 2 honap mulva szeretnek elkezdeni probalkozni:D
Elozo terhessegemmel tobbel kezdtem, mint amennyi most vagok...es le se merem irni, mennyivel vegeztem. Ezt meg egyszer nem akarom.
Akkor fogyokurara fel:D Kabe a modja mar megvan, mert egyszer mar sikerult 8-10 heten keresztul az 1kg minusz per hetet megvalositanom, mar csak az orult elhatarozas kell, ami akkor megvolt...58kg volt a vegeredmeny, most jo lenne legalabb 3 kiloval kevesebb...majd nezek egy-ket terhesseg utani kepemet, talan az elborzaszt:D
Kellemes hetveget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!