Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon hizlal ez az izé?

Nagyon hizlal ez az izé?

Figyelt kérdés

[link]

Imádom..:-(

2013. jan. 11. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan étel, ami nagyon hizlal. A kulcsszó a mennyiség. Ha ebből egy párnát bekapsz, meg sem fogod érezni. Ha az egész csomagot megeszed egy étkezésre, akkor jó esélyed van a hízásra. Az egészség más kérdés, mert cukros, lisztes vacak, tehát mennyiségtől függetlenül nem egy sztáreledel.
2013. jan. 11. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:

hát nem az egész csomagot eszem meg egy étkezésre:)

egy kistányérral+tej

2013. jan. 11. 11:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmitől sem fogsz elhízni, hogyha mértékkel eszel és alapjában véve egészségesen étkezel. Általában rá szokták írni a csomagolásra, hogy mennyi szénhidrát van benne és, hány kcal.(az ilyen pelyhekben és müzlikben általában sok a cukor, szénhidrát) Abból könnyen meg tudod állapítani, hogy mekkora adagot engedhetsz meg magadnak nasiként. Én a milka wafelinit imádom, meg a pudingokat, napi szinten eszek egyet-egyet vagy néha többet, de egy grammal sem mutat többet miattuk a mérleg, mert mellette normális étkezés van és testmozgás.

Nem kell azért minden élvezetről lemondani. :)

2013. jan. 11. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát- hát, elég vacak kaja, de én is szeretem :) de fogyökúrázásba nem nagyon fér bele, hogy miért, azt már a öbbiek leírták. De mondjuk két hetente egyszer belefér. Az a baj, hogy tápanyagban szegény cucc, negeszel vele egy csomó felesleges kalóriát. Én is el szoktam gyengülni, és benyomok egy csokit, de nem laktat, éhes maradok és ugyanennyi kalóriából már ehettem volna valami finom, de egészséges, laktató dolgot.
2013. jan. 11. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!