Szerinted nem szemétség, hogy bár anyáék mgtehetnék anyagilag, nem kapok otthonra egy elliptikus trénert?
Nagyon le szeretnék fogyni, ez az újévi fogadalmam is.
Nővéremnél (ő már elköltözött) kipróbáltam, hogy milyen is elliptikus tréneren edzeni, ő vett már magának egyet, és nagyon bejött nekem, jól megmozgat, megizzaszt.
Anyáéknak már hónapok óta könyörgöm, hogy vegyenek nekem egy ilyet, szerintem annyira nem drága, hogy ne tudnák megvenni, plusz az ő egészségüknek is jót tenne, apám is elhízott...
És mi a tipikus válasz, amit adnak: csináljak felüléseket, minden nap több százat, mert csak attól fog lemenni a hasam...
Fogalmuk sincs róla, hogy működik egy diéta, az egészséges táplálkozásról sincsen, nem hiába tartunk itt...
Ne értsetek félre: én nem egy elkényeztetett kis tini vagyok, nem szoktam obégatni fölösleges dolgokért, a telefonom is többéves, a számítógépem is, ruhát vásárolni is 4-5 havonta járok...
De úgy érzem, hogy ez egy olyan dolog, ami igenis fontos lenne, hiszen az egészségemet (egészségünket) szolgálná, a szüleim meg úgy állítanak be, mint valami kis retardáltat, mondván, hogy minek az nekünk, mert a felelülésektől megy le a pocak...
Ha nem veszik meg továbbra sem nekem, s nem lesz más választásom, max. eljárok konditerembe. Viszont konditeremmel kapcsolatban nagyon rosszak a tapasztalataim, volt, hogy többször is kiröhögtek, összesúgtak a hátam mögött, hogy jaj, milyen béna vagyok...
Konditeremben a legritkább esetben röhögnek ki. Nem tudhatod,hogy mennyire álltok jól valójában,egy ilyen nem olcsó. Járj a nővéredékhez.
kor/magasság/kg?
Normális helyeken (pl crossfit), nem kiröhögik a másikat hanem bátorítják, együtt örülnek a sikereinknek velünk és segítenek.
Viszont lefogyni csak úgy fogsz ha egészségesen eszel.
"szerintem annyira nem drága, hogy ne tudnák megvenni, "
SZERINTEM meg itt van a gond, hogy NEKIK drága. Attól, hogy te 17 évesen elgondolod, hogy nem is olyan sok, nagy valószinüséggel nem fér bele a családi költségvetésbe.
Én tényleg nem akarlak megbántani...
én munkanélküli vagyok, se elliptikus trénerem, se pénzem, de mégis lement eddig majdnem 14 kg.
Odafigyelek a szénhidrátra, otthon DVD-re tornázom.
Ennyi az egész, hidd el nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!