Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Stepper-rel lehet fogyni?

Stepper-rel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Ha minden nap lépcsőznék vele, hatásos lenne?

Kérem csak olyan írjon, aki ért is hozzá esetleg van benne tapasztalata.

2013. jan. 7. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én anno azzal fogytam. Napi 1óra,csodákra képes. Persze nem egyszerű.
2013. jan. 7. 15:22
 2/7 Awful11 ***** válasza:
Étrend nélkül semmit nem ér!! El lehet lenni vele, de ez mellett szerintem még elmehetnél futni is. De a legfontosabb az étrend.
2013. jan. 7. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy a cukrosat és liszteset kerülni kell. Már régóta csak üres teát iszom. Üdítőket alkalmanként, nagyon ritkán. Esetleg ha valaki tudna nekem írni egy mintaétrendet, hogy hogy is kezdjek neki, azt megköszönném!

Kedves Első! Az étrendeden is változtattál? Azt nem írtad, hogy mennyit fogytál, mennyi idő alatt és persze hogy hány kg-ról hány kg-ra.

2013. jan. 7. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Hasznos, nagyon hasznos. De olyat vegyél, amire van garancia, mert gyorsan elromolhat.
2013. jan. 10. 15:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha az italodat már nem cukrozod, akkor az ételeddel se tedd: minden gabona, burgonya tartalmú étel gyakorlatilag cukornak számít. Ahogy a tejtermékek hatásai is hasonló a cukoréhoz.

Ha steppelni van időd, akkor teljes testes edzésre is helyette. Ez azért ajánlott, mert nem csak lábunk van, egészségügyi okok miatt fontos az egész testünket edzésben tartani, nem csak a láb izmait.

2013. jan. 10. 15:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak stepperre van lehetőségem. Vagy még arra se. Van egy babám, így korlátozottak a lehetőségeim. Akkor azzal, hogy napi fél órát használom, semmit nem érek?
2013. jan. 11. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jól eszel, ezzel már önmagában elérsz fogyást!

Csak az emberi test úgy működik, hogy szüksége van fizikai aktivitásra. Olyan takarékossági folyamataink vannak, hogy ha egy izomcsoportot nem használunk, az leépül mert fölöslegesnek bizonyul.

Lehet lépcsőzgetni, lábat edzeni (bár érdemes a térd kímélő láberősítéseket keresni, nem tudom a stepper milyen lehet, én nem kritizálom csak ha ismerem hogy van mit kritizálni benne, a steppert nem ismerem, se jót se rosszat nem hallottam még róla)

DE kell felsőtestet is erősíteni, hátizmokat erősíteni.. ezek komoly dolgok, bizonyos kor után csak úgy rohannak az emberek a gyógytornákra (callanetics, Pilates stb.) és csodák csodájára, egy hónapon belül már fájdalmak múlnak el. A természetben élő ember természetesen mozog. Nekünk tudatosan kell(ene) edzeni, mert ezt ugyan úgy igényli a testünk ahogyan a táplálékot is :)

+ én a lábra hatékonyabbnak tartom a guggolásokat, lovagló állást, kitöréseket, lábemeléseket. Ezek nagyobb izomfeszülést igényelnek mint a lépcsőzés, stepper, és ez is fontos. Ha a karommal egy órán át integetek, egészen más hatást érek el mintha 5 percen át ugyan azt súlyzóval végezném, ez érthető :)

2013. jan. 11. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!