Otthoni edzéssel és helyes táplálkozással sikerülni fog (többi lent)?
Figyelt kérdés
Nincs időm eljárni nagyon edzésrekre, edzőterembe. Itthon hetente 1-2szer el tudok menni futni, és ezen kívül még szoktam erősíteni, cardio, pilates, vagy aerobic dvdkre edzeni. Emellett helyesen, egészségesen táplálkozom. Szerintetek így is el lehet érni mondjuk egy ilyen formát: [link] ?
(Egyébként 172 centi vagyok és 52-53 kiló, és nem fogyni hanem formásodni szeretnék!)
2013. jan. 6. 19:50
1/4 anonim válasza:
hát szerintem fitnesszel jobban járnál de ha ott hon csinálod szerintem azzal se lesz nagy gáz:) fel a fejjel
2/4 Awful11 válasza:
Ha formásodni akarsz ahhoz súlyzós edzés és tömegnövelő étrend kell, hogy legyenek izmaid. Otthonra viszont töltsed le vagy vedd meg a fegyencedzés című könyvet az jó csajoknak is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezek a csajok nem formásak semmi nincs rajtuk csak csont és bőr. De szerintem jó a terved
4/4 anonim válasza:
otthonra ezt ajánlom: [link]
tele van a youtube a videóikkal, nagyon durvák, jól formálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!