Miért is kell vékonynak lennem?
Szerintem picit eldrámázod nem?:)
Tinikor
Én megértelek, nálunk is nemegyszer volt, hogy csak kenyér volt otthon vagy tészta...
Én is ezért híztam el, mert nem sűrűn volt normális kaja... cigire, piára volt pénz itt is.
Még mindig nem vagyok a magam ura, de kicsit változtak a helyzetek, édesanyám elhunyt, én kezelem apám pénze egy részét, mert különben elinná, legalább ezt belátta már...
Kitartást, eljön a te időd is, addig ne aggódj, te nem 100-on felül indultál, mint én!
Ezt sose értettem...
Gyerekként, amikor baromi gyors az ember anyagcseréje, hogy lehet elhízni csak attól, ha "csak kenyér van otthon vagy tészta..." és az se mindig?
Felnőtteknél még érteni vélem. Lassabb anyagcsere, többnyire ülőmunka, késői hazaérkezés, ebből adódóan sokszor késői étkezés...
De gyerekként, amikor akár kétszer-háromszor annyi kcal mennyiségre van az embernek szüksége...
Amikor nekünk is csak kenyér és tészta, illetve sokszor még az se volt otthon... én és a többi hasonló sorsú gyerek egyike se volt elhízva.
Ellenkezőleg. Hiánybetegek voltunk. Vérszegénység, alultápláltság. Egyetlen egy kövér se volt a szegény gyerekek között. Pedig az iskolai tesiórán kívül más sportra nem volt pénzünk se.
A szüleik között már inkább. Nyilván a rosszabb energiahasznosulás, kevesebb kalóriaigény, kevesebb mozgás miatt.
Azért mert írta hogy eszik csokit meg ilyen szarokat is.. ilyeneket is vesznek neki és az is lehet hogy cukorbeteg (ilyen táplálkozás mellet simán).
amúgy én voltam az aki írta h maradj dagadt.. bocsi érte, de akkor még nem tudtam h le akarsz fogyni és a háttered, ezek csak később derültek ki. A kérdésedből nekem az jött le h te szeretsz kövér lenni..
25-ös: ha csak szénhidráton élsz szinte, simán el lehet hízni.
De tudod nem mindenki egyforma! Volt ált sulis társam napi fél kiló kenyeret megevett, meg még csoki, csipsz és semmi baja nem lett, 40 kiló volt vasággyal!
Én ettől felhíztam 100-ra...
Ez van, a mai gyerekek többsége is gurul, mert rengeteg "szemetet" esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!