Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért is kell vékonynak lennem?

Miért is kell vékonynak lennem?

Figyelt kérdés
Na jó pontosítsunk,normál súlyúnak. Nem tudom felfogni,hogy mire jó ez. Meg attól félek,ha lefogyok akkor már problémám lesz.. pl, lerontom a jegyeim,mert csak erre koncentrálok..
2013. jan. 6. 15:56
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
100%
Először azt kéne megtudni, hogy hány centi, kg és éves vagy. :)
2013. jan. 6. 15:58
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

..............ez eddig a leghülyébb kérdés.

Akkor maradj kövér és legyél cukorbeteg 10 év múlva, engem nem érdekel.

2013. jan. 6. 15:58
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező fogyni, de ha normálisnak tartod a súlyodat és nem zavar akkor minek fogyni?
2013. jan. 6. 16:01
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Kell a fenének! Senki nem kényszerít rá... na, jó, ha kiskorú vagy, akkor még nem dönthetsz szabadon az egészséged kárára... de egyébként, mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy akarja, egészen addig, amíg ezzel másnak nem árt.

És hogy miért "kellene" lefogyni?

Mert egy bizonyos határértéken túl, a túlsúly súlyos egészségügyi kockázatot jelent.

Azt jelent, hogy lényegesen nagyobb az esélyed rá, hogy hamarabb meghalsz...

ami engem nyilván nem érdekel, de gondolom a szeretteidet igen, meg jó esetben téged is...

[link]

Itt megnézheted, hogy "kell" vagy "nem kell".

2013. jan. 6. 16:01
 5/27 A kérdező kommentje:
Na akkor normál súlyúnak kéne lennem,de nem vagyok az. 157centi és kb. 61kg de nincs motivációm..igazából azt szeretném.. az,hogy 10 év múlva belehalok nem hat meg..
2013. jan. 6. 16:05
 6/27 anonim ***** válasza:
49%
maradj kövér :D minek akarsz vékony lenni?-.-
2013. jan. 6. 16:10
 7/27 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna felhízni:) Nem értem mit rinyálsz, ha le akarsz fogyni akkor csináld és kész.
2013. jan. 6. 16:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, mert valljuk be, az emberek többsége szerint egy kövér nő nem szép, másrészt mert egy csomó egészségügyi gondot okozhat, nem csak cukorbetegséget.

Kezdjük ott, hogy a szívednek, valamint az ízületeidnek folyamatos terhelést jelent a súlytöbblet cipelése. A zsír lerakódhat a belső szerveidre -gátolva azok egészséges működését- és az érfalaidra, amik el is záródhatnak, így 40 évesen kaphatsz szívrohamot. És ez csak pár fincsi dolog.

2013. jan. 6. 16:29
 9/27 anonim ***** válasza:
44%
Ilyen paraméterekkel egyáltalán nem vagy kövér, így megértem, ha nincs motivációd. én sem értem, miért kell feltétlenül mindenkinek magasság - 10-nek lenni. Én 160 centisen és 60 kilósan bőven csinos vagyok, nem is akarnék ennél soványabb lenni, nem is tetszenek se a csontos, se az izmos csajok. Van cicim, fenekem, szép vékony derekam, combjaim. Az, hogy a BMI szerint van rajtam 10 kiló felesleg, teljesen hidegen hagy. Ne mondja nekem senki, hogy 60 kilósan majd belehalok a kövérségbe...
2013. jan. 6. 16:31
 10/27 A kérdező kommentje:
De nem értitek,hogy ne tudom? Egyik pillanatban bőségtál van itthon másik nap meg semmi még 1 szelet kenyér sem. Agyalágyult eza család, Miattuk híztam fel már évek óta eza súlyom de amikor kicsi voltam és rossz volt a kedvem csokival meg minden sz@rral tömtek és nem tudok leálni evési kényszerem van.. megeszem a kávéport is magában csak hagy ehessek valamit.. nem is vagyok éhes de eszek
2013. jan. 6. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!