Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért is kell vékonynak lennem?

Miért is kell vékonynak lennem?

Figyelt kérdés
Na jó pontosítsunk,normál súlyúnak. Nem tudom felfogni,hogy mire jó ez. Meg attól félek,ha lefogyok akkor már problémám lesz.. pl, lerontom a jegyeim,mert csak erre koncentrálok..
2013. jan. 6. 15:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
66%

9-es!

160/60-al pont hogy még (!) nem vagy túlsúlyos.

A BMI szerint meg végképp nem.

Ahogy a kérdező sem.

Lehet, hogy esztétikailag mások szemében ennyivel kövérnek számítotok, de egészségügyileg nem és addig nincs "para" (feltéve, hogy így tetszetek magatoknak).

2013. jan. 6. 16:36
 12/27 anonim ***** válasza:
Magasság-10 szerint meg pont 10 kiló felesleg van rajtam. és kiakadok, mikor az oldalon mindig ezzel jönnek. 50 kilósan egy gebe lennék, miért kell mindig ezt szajkózni?
2013. jan. 6. 16:47
 13/27 anonim ***** válasza:

Az össze-vissza zabálás nem jó. De ha nem akarsz fogyni, ne fogyj. Mondd meg a szüleidnek, hogy te így érzed jól magad, és nem akarod, hogy ezt a dolgot erőltessék.

Velem is ezt csinálták, beteg lettem... Azóta persze visszahíztam, többet is, most megint ez megy. 17/L

2013. jan. 6. 16:50
 14/27 A kérdező kommentje:
A kövérségbe kényszerítenek bele!
2013. jan. 6. 16:52
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
ne másokat okolj!
2013. jan. 6. 16:53
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ők eszik meg vagy te?

Szabad akarat.

2013. jan. 6. 16:54
 17/27 anonim ***** válasza:

Most az itteni kérdezgetéssel akarod kimenteni a lelkiismeretedet?

Akarsz fogyni vagy nem? Ha nem zavar ne fogyózz. Nem kötelező. Ha meg akarsz akkor ne keress kifogásokat, ne hárítsd másra. Igazad van ha a szülők kicsiként tömtek téged és attól híztál el az az ő hibájuk, de ha most változtatni akarsz akkor tudsz is.

2013. jan. 6. 16:57
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Fegyvert tartanak a fejedhez hogy megedd?
2013. jan. 6. 16:58
 19/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem. Futni el tudsz járni. Az, hogy mit eszel meg és mit nem, megint a te dolgod.

Egyébként teljesen megértelek, én is így vagyok.

Egy dolgot tudsz tenni az evéskényszerrel: leülsz, és önvizsgálatot tartasz. Hogy miért vagy ilyen. Mert itt nem csak a szüleidről lehet szó. Lehet, hogy szerepet játszottak ebben, de amy, hogy nem tudsz kijönni, a te hibád.

2013. jan. 6. 16:59
 20/27 A kérdező kommentje:
Senki sem ért meg:( Állandóan bántanak a szüleim..vezskednek és nem nevelnek... Azt se tudom merre tart az éeltem és,hgy mit kezdjek magammal.. Hülye itt mindenki.. Aig van pénz és azt is kólákra költik meg részegségre.. néha napokig nincs itthon kaja.. aztán ha van az is kenyér tészta meg ilyenek és már annyira i vagyok éhezve ,hogy akkor megeszek 6 szelet kenyeret.. és nem tudom elosztani,mert 5 percen belül nem maradna semmi és utána megint napoig éhezés.. sportolni szívesen sportolok nem azzal van itt a gond.. hane teljesen szét vagyok esve nem bírom ezt:( snekitől egy kevés szeretetet sem kapok céltalan már minden..özbe tudom,hogy kötelességei vannak de már aéig bírom elvégezni
2013. jan. 6. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!