Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 7napos méregtelenítő fogyókúra...

7napos méregtelenítő fogyókúra esetében kávé?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 7napos méregtelenítő fogyókúrára készölök. Semmi komoly, csak fehér hús és zöldség, teljes kiőrlésű kenyér, zsírszegény joghurt..ilyesmi.

A kérdésem az lenne, hogy ihatok ilyenkor egy kávét naponta?Mondjuk reggel.. Vagy inkább hagyjam ki? Esetleg koffeinmentes kávé?-Csak az íz kedvéért...

2009. aug. 27. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem legjobb lenne,ha kihagynád, méregtelenítés során vizet, leveseket, gyümölcs-és zöldségleveket ajánlatos inni, de napi egy belefér, nem fogja tönkrevágni a kúrát;) (az tényleg jó, ha koffeinmentes)
2009. aug. 28. 09:09
 2/3 anonim ***** válasza:
hat igzabol meregtelenitökura alatt a tejtermek, a hus, a kenyer nem megengedett, de, szerintem abba, amit leirtal napi egy kave siman belefer, koffeinmentes szerintem is.
2009. aug. 28. 09:23
 3/3 anonim ***** válasza:
jaj, bocsi, első vagyok, azt hittem, léböjtkúra...(akkor még gyümölcsök, zöldségek is simán mehetnek, meg cukormentes dolgok, de husi, tészta ne!)
2009. aug. 28. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!