SoS! Hogyan fogyjak? 90 napossal szerettem volna, de inkább hagyom a francba!
Szeresd meg a húst, tojást, mindenféle halat, az állati zsírokat, kókuszzsírt.. kb 70%zsír 30% fehérje, ezzel lehet a legjobban fogyni. szénhidrát nem kell! nem esszenciális táplálék, zsíron jobban tudunk működni :)
Mellé ehetsz sok zöldséget is meg magokat, gyümölcsöket. Én a helyedben kipróbálnám a ketogén diétát, vagy paleót. ja és ne száraz húsokat egyél mert akkor tényleg eleged lesz belőle:D nekem a csirkéből lett elegem kicsit XD
Kérdező:
A 90 napos látszólagos fogyást eredményezhet, jól látod. De baromi káros, persze szinte kivétel nélkül visszajönnek a leadott kilók.. az izomveszteség visszajön zsír formájában. Ne csak a mérlegre hallgassunk. Anyudéknak beszélniük kellene egy orvossal talán..
Az ilyen Dash típusú okosságokkal is vigyázz.
Sok gyümölcsre épít, amikor gyümölcscukorra igencsak korlátozott mennyiségben kellene hagyatkozni.. rövid távon persze nincsen gond vele.
Gabonákat, tejtermékeket ajánl. Nos, ebből látszik mekkora kamu. A gabonák, sok szénhidrát mára köztudottan a szívproblémák, keringési betegségek fő okozója, az elhízás elengedhetetlen tápanyaga. A tej a borjakat hizlalja, ezt ajánlja egy táplálkozási irány? Nevetséges.
Ha nem bírod a sok húst: ne edd, vagy készítsd el úgy ahogy szereted. Zöldségeket egyél, a hús csak kiegészítő. Ha nem kívánsz sokat, nyilván nem erőlteted magadba. Gyümölcsök, olajos magvak még ehhez képest is csak kiegészítők. 1-2 almát megeszik az ember egy nap, ez bőven elég gyümölcs édességnek. Ezt próbáld meg.
Mozgás: Zumbával fájdulna meg leggyorsabban a térded, a kocogással lassabban, akár csak évek alatt.
De Taichizni, önvédelmi edzésre, harcművészetre járni, Jógázni, Callanetics-ezni, Pilatesezni nem jutott eszedbe? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!