Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy újra...

Sugarpeas kérdése:

Mit csináljak hogy újra sikerüljön? Valakinek van esetleg egy jó fogyokúra terve a számomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok én egy 22 éves lány vagyok és mióta az eszemet tudom azóta túlsúlyos:( életemben egyszer sikerült lefogynom drasztikusan de azt is egy szépségszalon Miaomei masszázs és étrend kiegészitő kúrájánk köszönhetem ami nagyon költséges (a kezelést úgy nyertem)!A nagy sikerélménynek és önbizalomnak köszönhetően úgy éreztem hogy soha többet nem leszek túlsúlyos,de ez volt a hiba vissza jött az összes leadott kiló:( és azóta nem tudok megszabadulni tőlük!Amit tudni kell rólam hogy szinte semmi kitartásom nincs,és nagyon nehezen vonom meg magamtól az ételt is,mozogni meg abszolút nem szoktam!Mindenféle fogyibogyót kipróbáltam hátha segít de semmi!:(migazából azt sem tudom hogy mit kéne tennem,nem tudom minek álljak neki!

Kérlek segítsetek egy fogyókúra terv összeállításában ami fokozatosan hozzá szoktat az életmódváltáshoz!

Előre is köszönöm:)

2013. jan. 5. 17:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Heti 4x kell 50 perces aerob edzés, ez mellé szálkásitó diéta kell. Ennyi a nagy titok.
2013. aug. 21. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!