Szeretnék véleményt kérni, hogy kell e még fogynom?
2 kép(egyik elöről másik meg oldalról)
tavaly óra 12,5 kg-t fogytam le és nem tudom hogy abba kell e hagynom vagy még azért kell e leadnom...? és ha igen mennyit még KB...?(most 16 éves és 54 kg vagyok) Köszönöm a válaszokat előre is!
nagyon szépen lefogytál! Bár szerintem picit túl sokat is :DD
és mit tornáztál? miket ettél? mi az, amiről teljesen leszoktál a csokin kívül? bocsi h kérdezgetlek..:)
Hát jól gondoltam...
Igen, úgy vélem, hogy túlzásba vitted. Ezek szerint a kiinduló súlyod se volt hatalmas.
66,5 kiló a 175 centihez... is teljesen normális.
5-6 kiló bőven elég lett volna, hogy átkerülj a normálból a vékony kategóriába.
Nem azt mondom, hogy hízz vissza, de rögtön... de tovább fogynod végképp nem érdemes.
A 10-es és a 14-es válasz egy 28 éves nőtől jött. :)
És nem irigységből.
16 évesen hasonló arányokkal rendelkeztem, mint te most. 158-hoz voltam 44. Most 50 körül vagyok.
Azért mondtam, hogy bár a mostani súlyod nem a legideálisabb, mégsem kell feltétlenül visszahíznod, mert a korral úgyis hajlamosabb az ember gyarapodni, így legalább van 6 kilónyi "tartalékod".
Nem kell sanyargatnod magad, élvezd az életet és az ételeket, nyugodtan elengedheted magad, még 6 kiló plusszal is csinos leszel.
Fogynod viszont nem kell, sőt nem is szabad, mert a mostani súlyod kb. az alsó határ. Ez alatt, már az egészséged lenne veszélyben.
szép alakod lett!:)
azt szeretném kérdezni, hogy a foetkezesek között miket ettel, eszel? és reggelire illetve vacsorara? én is kb annyi kg-ra szeretnék lefogyni mint amennyi te vagy:) csak az edessegek akadalyoznak:( de már 9 kg lement:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!