Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek hipnózis...

Mi a véleményetek hipnózis általi fogyásról?

Figyelt kérdés
Esetleg valakinek tapasztalat? Hogy zajlik ez? Mennyibe kerül? Mennyire hatékony hosszútávon?

2013. jan. 3. 02:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
A hizasnak oka van, amikor fogyni akarsz, akkor ott valtoztatasra van szukseg, tehat hipnozis nem fog mukodni, ha mozgasszegeny eletmodot folytatsz es az etkezesed is rossz, illetve nem megfelelo.
2013. jan. 3. 06:49
 2/13 anonim ***** válasza:

A hipnózik HASZNÁLHAT, de nem úgy, ahogy a legtöbben elképzelik.

Nem azt programozzák be, hogy "fogyjál", hanem azt, hogy "sportolj, mozogj sokat" meg "egyél normális módon", tehát a fogyáshoz szükséges életmódváltásre állitanak át.

2013. jan. 3. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
47%
Ugye ott nem a mérleget hipnozitálják? :)
2013. jan. 3. 08:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Hipnózis ~ Agykontroll.

Leghasznosabb dolog a világon. Ráírányítod az agyad egy életmódváltásra. Végülis minden ezen alapszik: a boldogság, a szociális állapot és minden.Te irányítod a tested, a te világod, úgy élsz ahogy te saját magadtól elvárod. Tulajdonképpen az van, hogy beképzelsz magadnak valamit,persze pozitív értelemben és az szerint élsz. A vonzás törvényén alapszik az egész. Paul McKenna módszere és használ. keress rá, olvass fórumokat. Én csak ajánlani tudom. És ne csak a fogyókúrádra terjeszd ki, hanem az az életed minden területére. :) Sok sikert!

2013. jan. 3. 14:11
 5/13 anonim ***** válasza:
És nem kell nyilván pénzbe kerüljön. Tölts le netről agykontrollal kapcsolatos dolgokat, tanulmányozd őket, ha fogyásról van szó akkor paul mcKenna könyvét töltsd le. Ez nem csodadiéta, ez egy életmód alapja. :) Remélem rajtam kívűl még sokan mások megtalálják az egész értelmét és tudják is használni majd. Utolsó voltam.
2013. jan. 3. 14:15
 6/13 anonim ***** válasza:

Rajtad áll. Normálisan eszel, mozogsz - vagy nem.

Hogy ezt milyen módon éred el, megkérsz valakit hogy a zöldséget etesse meg veled (kenyér, cukor helyett) mint egy kisgyerekkel, vagy eszel egyedül, csak rajtad áll. Lényeg hogy úgy egyél ahogy azt kell, és ne úgy ahogyan a bevásárló központok eléd tárják a sok illatos, színes műkaját.

2013. jan. 3. 14:38
 7/13 A kérdező kommentje:
van valakinek személyes tapasztalata ezen a téren? az agykontroll nem egyenlő a hipnózissal.
2013. jan. 4. 01:11
 8/13 anonim ***** válasza:

nem azt írtam, hogy egyenlő, hanem, hogy hasonló a kettő . Te melyik hipnózisra gondoltál? Ez nem színpadi hipnózis. Nézd csak meg nagyon régi és magyar videó, de feltérképezik a lényegét.

http://www.youtube.com/watch?v=yVcTf77Kbi8

'A hipnózist a legszélesebb körben elfogadott nézet szerint egyfajta módosult tudatállapotnak tekinthetjük.' Ezt a módosult tudatállapotot is te hozod létre bizonyos ingerekre válaszolva. Hipnozis állapotában tudatosan hozhatod elő a tudatalattiban tárolt problémákat. Innen az ok tudatossá válik és magad teszel a megoldásért. Gondolkozz már el és láss a dolgok mélyére. Nincsenek Merlinek:) Minden agyban dől el!

2013. jan. 4. 14:46
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi, ezt én is tudom, hogy ez nem színpadi hipnózis.

Sajnos az alapkérdésre még mindig nem kaptam választ.

2013. jan. 5. 00:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, pedig többen is leírták a véleményüket.

Tök mindegy miért eszel egészségesen, ha így eszel lefogysz - az egészséges súlyodra.

2013. jan. 5. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!