Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon sok patisszonunk és...

Nagyon sok patisszonunk és tökünk van. Van valakinek jó fogyis receptje?

Figyelt kérdés
Tényleg rengeteg van... Rántani nem akarom, mivel túl sok kalóriát "szedne" fel magára. Lehet csak párolni? Úgy, hogy kockákra vágom? Vagy nagyon rossz az íze? Valaki tud jó recepteket?
2009. aug. 26. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem anyum csinált múltkor tököt párolva..hát szerintem olyan rosszat még nem ettem sosem.Báris nekem nem tetszett.Egyszerűen csak sós volt,és szétbomlott a számban.De próbáld ki,lehet neked tetszeni fog.Ez csak saját vélemény.
2009. aug. 26. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
szia! szerintem párolva joghurttal, kaporral nagyon finom, imádom. vagy csinálj belőle light-os krémlevest, lecsóba is nagyon finom, és nem hízlal.
2009. aug. 26. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
én szoktam olyan reggelire: hogy összenyomom vagy turmixolom a cukkinit, megfűszerezem ,egy kevés olivaolajat teszek hozzá esetleg natur joghurtot és piritott teléjeskiörlésű kenyérre vagy abonettre kenem...
2009. aug. 26. 19:58
 4/4 anonim ***** válasza:

tök lecsó vagy tökfasírt...

ird be keresőbe, és ha ugy látod hogy nem elég fogyokúrás bár sztem a töklecsóba nincs semmi tiltott)akk helyettesits vagy hagyj ki vmit...szoktam ugye:)zöldbabot meg tojást rátni, miont a sima lecso, csak más alapanyagokbol:P

2009. aug. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!