Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A vodka es a bor hizlalo?

A vodka es a bor hizlalo?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Niiincs olyan dolog, hogy hizlal, mert ha egy nap az össz táplálékom egy kocka csoki, akkor fogyni fogok. Tehát a csoki fogyasztó étel?:O

De tekintettel arra, hogy rohadt sok kalória van az alkoholban így ja, mondhatni.

De ha megiszol havonta egy pohár bort, akkor semmi bajod nem lesz, csak nem kell minden hétvégén bebszni fél liter vodkától meg egy liter kannásbortól.

2013. jan. 2. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Az alkoholos italokat cukortartalmú cefre fermentálásval nyerjük, magyarul a cukor átalakításából lesz alkohol. Ennek értelmében, minnél nagyobb valami alkohol tartalma, annál kevésbé "hízlal", ergó a vodka jóval kevésbé hízlal, mint a bor. Mitöbb, az alkohol mérgező hatása is jobban érvényesül nagyobb fonál (ez ugye triviális), tehát a benne található energia is nagyobb részben megy el a károsodások kijavítására.
2013. jan. 2. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
az alkohol megköti a zsírt
2013. jan. 2. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
én nyáron 10 kg-t fogytam, 60-ról 50re, 168 cmhez, hétvégente 2x ittam, ami nem túl pozitív, dehát nyári szünet...:D semmit nem zavart be a fogyókúrámba, amit az alkoholon kívül egészségesen csináltam. azóta se híztam vissza. Tehát tapasztal alapján egyáltalán nem hízlal. Mondjuk én pálinkát ittam inkább. Vodkát soha, bort is csak szódával
2013. jan. 2. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Az alkohol fellöki a vércukrot.

Igen, ugyan úgy hat mintha süteményt ennénk. Ha a süteménynek köze van az elhízáshoz, akkor az alkoholnak is.

2013. jan. 2. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!