14 éves vagyok, hogyan bírjam ki, hogy nemet mondjak a hizlaló kajákra?
Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés de sajnos ez a problémám. Pár napig kibírom édesség nélkül de aztán nem. Például ha anya süt süteményt ti hogy bírjátok ki, hogy meg se kóstoljátok?? Mivel ha megkóstolom nem birok vele leállni. 10kg feleslegem van
Lécci normális válaszokat..:(
2012. nov. 17. 19:19
1/5 anonim válasza:
Ha anya süt süteményt és én ráadásul segítek neki.. simán kibírom, hogy ne kóstoljak bele, még kéztetést sem érzek. Jó, egy kicsit. A "tanácsom" az lenne, hogyha érzed azt, hogy legszívesebben az egészet megennéd.. egyél helyette mást, mondjuk egy almát. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálom..:) Köszi a tanácsot! :))
2012. nov. 17. 19:37
3/5 anonim válasza:
Nekem mamám süt rengeteget, és egész nap olyan jól bírtam, de ma este megbotlottam nem is kicsit, de holnaptól folytatom a fogyókúrám (már csak 1-1,5 kg-ot kell leadnom), amúgy tényleg ki lehet bírni csak akaraterő kell.
4/5 anonim válasza:
Nem kell róla teljesen lemondanod, köss egy olyan kompromisszumot, hogy csak reggel eszel süteményt. Akkor még gyors az anyagcseréd, meg akkor nem tilos a szénhidrát. Nem szabad semmit teljesen kiiktatni az étrendedből, főleg nem 14 évesen, mert akkor előbb-utóbb be fog bukni a fogyókúrád. Inkább fogyj lassabban, de így legalább nem kell semmiről sem lemondanod.
5/5 anonim válasza:
Én nyáron fogytam -9 kilót. Hétközben 5 napot szigorúan ettem tisztán, hétvégén barátomnál volt kis extra kajálás - megengedtem egy szelet sütit magamnak ebédnél, sültkrumplit. Viszont tényleg csak mértékkel, pár kis falatot, sosem dugig vagy tele magamat. A kevés falat sokkal jobban esett, mert intenzívebben éreztem az ízeket, főleg édességnél, hétközben csak édesítős zabkását, gyümölcsöt ettem édes ízekből. De ha már kicsit bűnös kaja és nem kerülhetem ki (pl. vendégségben), mint pl. a sült krumpli, úgy oldottam meg, hogy mivel hús amúgy is fehérje, húsból többet ettem, szedtem rengeteg zöldségköretet (pl. savanyúkáposzta, uborkasali) ezeket ettem meg először, és mire már éppen jól laktam jöhetett a pár szem sültkrumpli, amiből nem zabáltam be, hiszen már jól is laktam zöldséggel és hússal. Édességet úgy tudod megszorítani, hogy egyszerűen nemet mondasz! Napközben ehetsz édesebb dolgokat, én pl a reggelt sovány kakaóporos, édesítős csokis zabkásával + gyümölccsel indítom. Lassú felszívódású, eltelít, és édes, csokis! Próbáld bevonni az édesebb diétás kajákat (shapeshifter diétás oldalán találsz ilyeneket), és eltudod kerülni, hogy rád törjön a cukoréhség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!