Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez normális vagy fogynom kéne?

Ez normális vagy fogynom kéne?

Figyelt kérdés

Két hónap múlva leszek 16 éves, 168 cm és 56 kg vagyok, lány!

Normálisa testsúlyom, egyik osztálytársam azt mondta, hogy nemártana ha fogyóznék mert van rajtam felesleg, de én nem igazán látok magamon!!!

Előre is köszi!

2009. aug. 25. 18:35
 1/3 anonim válasza:
A te testsúlyod teljesen ideális, sőt 1-2 kilót még híznod is kéne...
2009. aug. 25. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:

ezt kilókból nem lehet megmondani.Én is tettem fel kérdést,hogy 14/L vagyok és 160/53 jó-e,azt mondták tök jó,bár szerintem nem,mert én látom a combomon és a popómon meg a hasamon a felesleget:( Most egy buli miatt tettem fel egy kérdést h fel merjem-e venni olyan alakkal a sortot,és a kép alapján volt aki szerint duci vagyok.Szóval ennyit a kilókról,a kilómra mindenki azt mondta jó,képet látva már nem mindenki mondta h jó.

Szóval ezt így nem igazán lehet megmondani.Ha tudsz küldhetnél képet az alakodról,így könnyebb lenne.

14/L

2009. aug. 25. 18:39
 3/3 anonim válasza:
Saját magadnak kell megfelelni,nem másoknak...Ha jól érzed magad így,akkkor nincs szükség mások véleményére,hogy mit mondanak.Amugy is mindenkinek más az ízlése.Lehet hogy az egyiknek tök jó vagy,a másiknak meg kövér..Ennyi
2009. aug. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!