Nagyon dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
Nyárra tudnék lapos hassal menni fürdőkbe? anya azt mondja mindig: nem vagy dagadt csak egy kicsit duci és a fiúk ezt szeretik! -.-" 11/L hogy tudnék úgy diétázni hogy ő ne vegye észre?2012. dec. 27. 08:12
2/15 anonim válasza:
Nem diétázni kéne, hanem mozogni. Minden nap mondjuk 30-40perc kocogás, a cukros kajákat, üdítőket meg el kéne hagyni.
3/15 anonim válasza:
Ez csak afféle "babaháj". Néhány év múlva elmúlik. A kemény fogyókúrákat tessék elfelejteni, mozogni szabad. Pár év múlva teljesen máshogy fogsz kinézni, nősz majd, megváltoznak az arányaid, az arcodon is határozottabb vonásaid lesznek. Tudod, mint egy átlagos felnőtt embernek, merthogy most még gyerek vagy...
4/15 anonim válasza:
Az igaz, hogy a fiúk ezt szeretik, de azért 11 éves létedre ne a fiúkkal foglalkozz még! Egyébként meg nem diétáznod kell, mert még fejlődésben vagy, hanem sokat kell mozognod.
5/15 anonim válasza:
JA ez csak babaháj majd elmúlik,de az nem igaz hgy a fiuk ezt szeretik szaladgálj sokat egyél kevés édességet meg cukros sz@rt.
6/15 anonim válasza:
hát az igaz hogy a fiúk ezt utálják és undorító is, de könnyed leadható
7/15 anonim válasza:
11 vagy, ilyenkor mindenki kis puhus szokott lenni, sportolj, figyelj az étkezésre, többet nem tehetsz, fejlődésben lévő szervezeted van, ha nem kapja meg a napi megfelelő étel mennyiséget, rosszul jársz.
11 évesen meg ne foglalkozz a fiúkkal!
8/15 Csenii* válasza:
Sportolj, ne nasizz, egyél sok gyümölcsöt/zöldséget és ne egyél este 6 után!
9/15 anonim válasza:
Hány kg és hány cm vagy. Ha meg szabad kérdezni. Írj nekem bátran: r.j99@freemail.hu
Én 14L vagyok. 45 kg és 158 cm.
10/15 anonim válasza:
ne egyél kenyeret, ne igyál cukros üdítőket, kólát, ne egyél csipszet, ne egyél cukros, lisztes sütiket. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és húst, tojást.. magokat.
a cukrot hagyd el teljesen, nézz rá úgy mintha méreg lenne, mindenben amiben sok cukor van, ne edd meg. Egyél egészséges ételeket és el fog múlni :) a sport se tesz rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!