MIt tegyyek? Dagadt lány
Iratkozz be egy fitnesz centerbe a környékeden, ahol van konditerem és aerobik terem. Járj le hetente 3-4-szer, váltogasd a kondigépes és az aerobikos napokat. Emellett kezdj el valamilyen diétás étrendet, pl. ezt [link]
Igyál sok folyadékot, ezt ajánlom: [link]
Konditeremben kérj meg edzőt, hogy állítson neked össze edzés programot, valószínűleg főleg a cardio gépekből fogja összerakni futópad, elipszis tréner, lépcsőzőgép, kerékpár gép).
Az aerobicnak ma a zumba nevezetű változata nagyon népszerű szalsza, mambó szerű szórakoztató és intenzív mozgás.
Azon ne filózz, hogy a sportos emberek mit fognak rólad gondolni, hogy így elhanyagoltad a testedet. Az edzők biztosan nem fognak megszólni, az első alkalmakkor páran esetleg megmosolyoghatnak, de pár alkalom után ők is értékelni fogják a kitartásodat.
A mozgás endofrint (boldogsághormont) termel, amitől jó lesz a közérzeted, és ahogy mennek le a kilók érzed majd egyre jobban magadat a bőrödben. Ép testben ép lélek!
Azzal az 1200 kilokalóriás étrenddel aztán egy grammot nem fogsz fogyni... meg a 4 nap alatt 3 kilóssal se...
Megnéztem, és mint én táplálkozáshoz értő ember akkorát hahotáztam rajta, hogy csak most tudtam visszamászni a székre...
Hormon problémák gyógyszerek miatt, vagy táplálkozás eredetű pajzsmirigy gond?
Rendbe jött már?
Én kevés esélyt látok a minden jóra teljes őrlésű gabonákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!