Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kitud valami rövid időtartalmu...

Stage96 kérdése:

Kitud valami rövid időtartalmu fogyokurát amivel hasbol adok le?

Figyelt kérdés

2012. dec. 27. 00:17
 1/8 Awful11 ***** válasza:
100%
Nincs helyi zsírégetés, nem tudsz csak hasból fogyni!! Szálkásító diéta és aerobik edzés kell!
2012. dec. 27. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:

a legrövidebb diéta az 2 hónapos.

mit sportolsz?

2012. dec. 27. 15:16
 3/8 A kérdező kommentje:
kosarazok futok és ujra kondizok
2013. jan. 12. 12:55
 4/8 anonim válasza:
Én se tudok lefogyni.. pedig kézilabdázok fogyókúrázok és hetente 3x 1órát futok/kocogok :(
2013. jan. 13. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért írják mindenhol,hogy hasból nem lehet fogyni.Mert,hogy lehet és nem gondolom,hogy csak én vagyok ez a kivételes akinek sikerült.Akarat és elhatározás kérdése,nálam úgy indult,hogy az egyik ismerősöm candida diétázott és hihetetlenül sokat fogyott,szép lett a bőre,lapos a hasa.Elhagytam a cukrot az étrendemből,édesítőt sem használtam,nem ettem kenyeret sem péksüteményt,tésztát,,tejet,elejében sajtot sem.Sok vizet ittam,éhség érzetre is,zöldséget sovány húst,halat és tojást ettem,főtt barna rizst,kölest.+ Zenére tornáztam

netről lenéztem hasizom erősítő gyakorlatokat,ugróköteleztem stb.3-hónap alatt 8kg mínusz és lapos has,szép bőr,és 38-éves vagyok.(-semmi csodaszer)

2013. jan. 14. 10:32
 6/8 Awful11 ***** válasza:
Utolsó: Nem azt írtam, hogy hasból nem lehet fogyni, hanem azt, hogy CSAK hasról nem lehet!! Neked azért lett lapos hasad mert aerob edzést végeztél és megfelelő volt az étrended, de gondolom te sem csak hasból fogytál!
2013. jan. 14. 18:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitöl akkor az étrendem megváltoztatom bár nem igazán szeretek legelni :) de majd megoldom.
2013. jan. 15. 16:27
 8/8 anonim ***** válasza:

legelni?

a diéta lényegében fehérjéből áll.

hús,tojás,túró.

minden más csak kiegészíti ezt.

2013. jan. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!