Mitől lesz "kövér" egy ember?
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__37..
13-as választ itt Te írtad?
Apukád genetikailag mákos (vagy pajzsmirigy túlműködése van), ha én enném ezt, minimum heti 3-5 kg kiló szaladna fel rám.
Átlag ember ezektől hízik, a sz*r kajáktól.
Nálunk is hasonló a helyzet annyi különbséggel, hogy én lány vagyok és nálunk öcsém az aki zabál és semmi...konolyan mint egy anorexiás... és tök rossz,mert ha én eszek akkor mindenki beszól hogy jaj már megint eszel holott nem is ettem egész nap semmit előtte...rendesen kinézik a számból:(
De nem csak "vagyok" itthon, hanem. heti 4 edzésem van, 1,5 óra intenzíven...és mégsem:(
szóval fogalmam sincs mi az ami jó lenne vagy használna:(
Saját tapasztalatom alapján azt mondom, hogy lelki okok.
Én, ha frusztrált vagyok, stresszes vagy szomorú, mindig az evésbe temetkezem. Talán mert ez a legkézenfekvőbb, ott van egy köpésre, és amíg rágok, addig sem kell szembesülnöm a problémáimmal. Meg nyilván az is közrejátszik, hogy egyúttal örömet is okoz.
Próbálok tenni ellene, de írtó nehéz, főleg akkor, ha gondjaim vannak. Ebben az évben lefogytam 10 kilót, és ha lefogynék még 15-öt, pont jó lenne az alakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!