Mennyit híztatok az ünnepek alatt? Esetleg sikerült valakinek ez idő alatt is fogynia?
Én Mikulás óta nagyon eleresztettem magam, a Karácsonyról meg ne is beszéljünk.
Ma reggel 3 kilóval mutatott többet a mérleg. nem tudom, ebből mennyi a valós hizás, pár nap múlva kiderül, mert jelenleg egyfolytában wc-re rohangálok.
Nektek sikerült megtartani a mértéket, vagy ti is eleresztettétek magatokat?
Semennyit nem híztam, sőt, szerintem fogytam is. Az egész Karácsony alatt csak 1 db marcipánt ettem meg, amit ajándékba kaptam, azt is két részletben :D Csak házi sonkatekercset, ruszlit és sonkát ettem, meg húsos káposztát ebédre.
Pedig van itthon mindenféle finomság...Linzer...Mákos guba...Mézes sütemény...Szaloncukor...Bejgli...
nos azon a napon amikor kiirtam ezt a kérdést, visszaálltam a diétás kajámra, 4-5 nap alatt lement szinte minden, kb. egy fél kiló maradt rajtam.
azt nem tudom, hogy az le e ment volna rólam, mivel jött az újabb buli meg kaja.
most tegnap óta ismét figyelek, reggel kb. 1,5 kg plusz volt rajtam, de gyanitom, nagy része lemegy.
szerintem 0,5 kilótól nem hiztam többet, úgyhogy eléggé meg vagyok elégedve, többre számitottam a kb. 1 hónapos zabálás után.
:)
további jó fogyókúrát, és legyen szép a 2013-as évetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!