Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással nem lehet tartós...

Koplalással nem lehet tartós fogyási eredményt elérni?

Figyelt kérdés
Szerintem igenis lehet,40kg-t fogytam,55-56kg vagyok,amit tartok is,mind amellett,hogy mostmár normálisan étkezem,ha vmit megkívánok megeszem,de nem napi rendszerességgel nassolok! A mértékletesség utána is számìt,persze nem buzdítok senkit ilyesmire,egyszerűen megosztottam a véleményem! :)
2012. dec. 25. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A koplalással való testtömeg vesztést nem fogyásnak, hanem az éhezés kóros állapot tünetének, következményének nevezzük. Az izomtömeg csökkenés soha nem fogyás, lévén hogy a zsírtömeg mellette nem feltétlenül változik.

Tehát komolyan beszélve a témáról nem, rossz minőségű táplálékok mérsékelt fogyasztásával, vagy úgymond koplalással nem lehet fogyni, csak a testtömegből veszteni. Hogy az zsír lesz, vagy izomtömeg, pontosabban milyen arányban? Majd kiderül.

Mindenesetre olyan ételeket fogyasztva, amik nagy mennyiségben tudjuk hogy hízáshoz vezetnének, nem lehet élni. Nyilván a természetes, megfelelő táplálékainkkal nem válnánk elhízottakká.

2012. dec. 25. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
én is koplalással fogytam 50 kg-ra nulla edzéssel :D sajnos nagyon lusta vagyok, de mostanában kezdtem el edzeni, nem mintha rossz lenne az alakom... viszont nagyon félek a visszahízástól , de nagyon jól érzem magam, kicsattanok az egészségtől :D (régebben állandóan beteg voltam) szóval ez nekem csak jó volt.
2012. dec. 25. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Végül is, ki találta ki egyáltalán, hogy minden nap ételre kell pocsékolni a pénzt, lehet elég volna inni is. Jó gondolatok ezek.. :)
2012. dec. 25. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

fúj, hogy nézhetsz ki az undorító lebomlott izmaiddal, meg a narancsbőröddel

:SSSS fúj

2012. dec. 25. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
fúj most tényleg elképzeltem. mínusz 10 kg IZOM után is úgy nézki valaki mint egy teleszart búvárruha, akkor te mínusz 40 után?:||||| gusztustalan
2012. dec. 25. 22:54
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,megtisztelsz kedves szavaiddal,bár mki magábol indul ki! ;)

És elárulom sehol nem ereszkedett meg a bőröm!

2012. dec. 26. 05:01
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem sem ereszkedett meg a bőröm :))) pedig 30 kgt fogytam. 71% os nem tudom hogy hány éves vagy, de a megnyilvánulásod alapján elég butának tűnsz. Attól mert te 10 kg izmot veszítettél (nem tudom hogy mérted) és úgy néztél ki mint egy "teleszart búvárruha" x) más fogyhat normálisan és könnyebben. Mindenkinek más a szervezete, mást igényel. ( meg fogyás után te biztos csupa narancsbőrös voltál, de érdekes, én fogyás előtt voltam az)
2012. dec. 26. 10:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Vannak szerencsés kivételek..

De nem ártana tudni, hogy tápanyag megvonás, koplalás következtében a szívizom is sérül, az éhezés haláloka végső soron a szív leállása.

Szélsőségesen el kellene vetni az ilyen koplalásos fogyásokat, mert sem felnőttnek, sem fiatalkorúaknak nem jó! Senki se kockáztassa az egészségét fölöslegesen, amikor csak annyit kéne tenni, hogy normálisan egyetek.

2012. dec. 26. 10:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez igaz,de sehogy sem sikerült tartós eredményt elérjek,csak így,és a módszer most mindegy is,elértem a kitűzött célt,aminek nagyon örülök! Szerintem nincs lehetetlen,csak akarni kell,nemcsak nyavalyogni,h sehogy sem lehet lefogyni!
2012. dec. 26. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Na a nyavalygással kapcsolatban én is egyetértek, az fölösleges.
2012. dec. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!