Szerintetek kövér vagyok ezek alapján? 170cm 75-78 kg vagyok, körte formájú nő.90 d vagy e a mellméretem (fazontól gyártótól függ a melltartóméret) képet nem tudok mellékelni.20l
kedves utolsó! Te igazán idióta vagy, már bocsánat. Mért kellene mindenkinek deszkának lennie? Egy 180centis nőnek is 50 x kilónak kellenne lennie?
Pl.: van egy nő 60 kg és gyönyőrű csinos alakja van, mert izmos, de van egy ugyan olyan magas 53 kilós nő aki tiszta piszkafa, alig van izma, segge, combja, melle, stb,stb... Szerinted melyik nő a nőiesebb? Melyiket választaják a férfiak? Azért, mert a modellek, színészek többsége gebe nem kell olyannak lenni. A féfiak 90%-a azt mondja, hogy semmi nőies nincs bennük. De legyél 55kg alatt nyugodtan, fújjon el a szél. 55 kg-al én is jól nézek ki 170 cm vagyok, de az alatt borzalmasan nézek ki.
Utolsóval egyet értek.
Az én véleményem meg:
A leírtak alapján jól nézhetsz ki.
Ha egy nő alma alkatú, nincs dereka, nagy a hasa, segg nulla, pálcika lábak,annak nyilván sok ez a súly. De nőies alkat esetén (nagy mell, vékony derék, széles csípő) rohadtul f@szállító tud lenni, és ez még nem egészségtelen (80 fölött lehet az...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!