Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy leadjak 10 kg van rá...

Hogy leadjak 10 kg van rá 16-18 hetem. Hogy csináljam? 20/F

Figyelt kérdés

Diéta : javaslatok és hogy neketek mi működött.

Edzés : javaslatok és hogy neketek mi működött.

Napi edéz időtartam : menyi

Heti edés szám : menyi

Napi táplálék bevitel : menyi (kcal)

A sulyom : 80 kg

Test zsir százalék: 20

BMI: 27

Fogynom kell 10 kg-ot

2009. aug. 24. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Diéta :Én a szénhidrát nagy részét felejtettem el teljesen.helyette ettem:salátákat.Este kevés vagy egyáltalán semmi kaja.

Edzés : 1 óra kocogás vagy 2 óra bicikli már nagyon hatásos szokott lenni.

Napi edzés időtartam :Ezt már leírtam

Heti edés szám :Heti 7 ebből.De inkább fokozatosan növeld.

Napi táplálék bevitel : Ilyeneket soha nem mértem.Érzésre!

2009. aug. 24. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
értem.
2009. aug. 24. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, 10 kilótól szabadulnék meg, kicsit több mint a fele már megvan. Semmi különösebb diéta, csak szigorúan számolom a napi kcal bevitelemet (a súlytartáshoz kellőnek a felét eszem meg). Minden nap 1 órát tornázok vagy fél-1 óra dance cardio. Durván potyognak is a kilók, ha betartom, néha 1-2 napot pihenek, és annyit megeszem az egész energiaszükségletemet, de nem hízok, csak annyit mutat a mérleg másnap, mint előző nap. Nem hajt a tatár :)
2009. aug. 24. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:

ÉS menyi idő alatt adtad le ?

csak mert nekem azt mondták hogy heti 1 kiló az a normális ha annál gyorsabb akk lassitsak ha annál lassabb akk gyoritsak. volt egy olyan hetem amikor 86 kg voltam és egy héttel rá meg csak 79.8 kg és nem jött vissza max ha bezabálok és már megmozdulni sem tok akk kb ugy 82-83 :D

2009. aug. 25. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:
de azt hozzá teszem hogy 3 napig, naponta 8-9 órát extrém bringázással töltöttem és nem kajáltam sokat. De vagy 6-8 lityó vizet ittam meg. gond nélkül egy nap.
2009. aug. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!