Hogyan tudnék hízni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a fogyókúrás kategória, de nem találtam mást, ahová leírhatnám. 23 éves lány vagyok, 168 cm/52 kg. Az én problémám az lenne, hogy hízni szeretnék, de sehogy sem megy. Akármennyit eszek nem megy, sőt, ha stressz ér, azonnal ledobok akár 2-3 kg-t is. Rendszeresen eszem egyébként, és nem salátákat...:/ Nincs valami ötletetek, hogyan tudnék magamra szedni 3-4 kg-t?2012. dec. 23. 18:16
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2012. dec. 24. 11:24
12/14 anonim válasza:
Egyes kommentelők olyan butaságokat tudnak írni...
Mekis kaját felejsd el,de gyorsan :) és azsíros kajákat is
1-2 vel feljebb írt jót az illető, a lényeg hogy rendeszeresen egyél leglaább napi 6-7 szer, de az mondjuk lehet egy sütemény is vagy akármi kisebb dolog, aza lényeg a gyomrod rendeszeresen dolgozzon valamit. Illetve edzés sokat és igyál sokat :) Ha érdekelne még valami írj bátran wbt@gmail.hu
13/14 anonim válasza:
Közvetlenül lefekvés előtt mézes tej. Nagyon hizlaló és ráadásul könnyen alszol majd. ;)
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. A mézes tejet már próbáltam, de valamiért leálltam vele. Újra nekilátok, már gondoltam rá.
Igen, most ha nagy étkezések között megéhezem, akkor süteménnyel tömöm magam :)
Köszönöm szépen és Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
2012. dec. 26. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!