Miért vannak ilyen sokan kövérek? Miért van az, hogy aki meg fogyózik azt leszólják?
Én is azt vettem észre, hogy aki fogyni akar, azt azonnal leszólják, hogy biztos beképzelt hogy a testével foglalkozik. Aki meg kövér az meg becézgeti a háját, meg hogy kell a "kraft" meg így kerek és szép az élet. Én undorodom a hájtól, a hájamtól és nagyon rondának tartom a testemet, s soha többet nem akarok így kinézni ilyen kövér lenni, mint ami most vagyok. Fogyni akarok. A durva meg az, hogy -holott kövér vagyok- az utcán simán elvegyülök, még csak meg se néznek, hogy "de kövér" mert sokaknak ilyen -és még durvább- alkata van. Rám meg azt mondják hogy "átlag" meg "karcsú", holott én nem vagyok az a 170/69 kilómmal. Még bő mínusz 15 kg lenne nekem az ideális testsúly, mert akkora se..ggem és combom van, mint egy marhának.
Ti hogy vagytok vele? Titeket nem szólnak le a kövérebb családtagok/barátok/stb? Ti hogyan fogyóztok?
Lassan már ott tartunk, hogy "szégyen" lesz a fogyókúra...
Én azt nem értem, hogy a 170 és afelettiek miért akarnak 60 alá menni?
55-re?
Akkor a 160 centiseknek meg a 45-öt kellene megcélozniuk?
Miért akartok serdületlen kislányoknak kinézni teljesen lefogyasztva magatokról minden nőies gömbölydedséget?
Nem felesleges hájról beszélek, hanem a KELLŐ mennyiségű hájról.
9-es! Igen, nagyon sok a dagadt ember. De már feltűnően zavaróan dagadt.
Egyébként alacsony vagyok és alapvetően vékony voltam mindig, ezért nekem igenis feltűnt az 5 kiló plusz. Lehet, hogy egy 170 centis lányon nem nagy dolog, de 158 centisen elég sok 5 kiló plusz zsír, úgyhogy jobb hogy lefogytam.
Ahogy írsz magadról, meg a hájról, kövérségről, az ne haragudj, de beteges.
Fröcsög az önutálat a szavaidból.
Ha így utálod magad, gondolod, hogy azt meg fogja oldani 15 kiló fogyás?
Szinte biztos, hogy nem.
69 kilósan így gyűlölni magad!?
Miért?
Kövér sem vagy, normális a súlyod, nem is értem, hogy beszélhetsz így saját magadról?
Megérteném, ha 100 kiló lennél, de 69 kilósan, ez beteges.
Igen: átlagos vagy, nem kövér.
Ha "undorodsz a hájadtól", meg hasonló, akkor inkább lelki bajod van, és nem fogyóznod kellene, hanem pszichológushoz menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!