Kateamstrong kérdése:
Már beteges amitt csinálok? Látványosan koplalok és edzem, de ahol sennki nem lát és nem tudhatja, hogy ettem szinte szabályosan zablook! Ez étkezésizavarnak minösül?
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 13:59
1/5 anonim válasza:
Elhatározás kérdése az egész. Szerintem az agyadban van probléma az egésszel, és kényszeresen eszel... Nem tudom, hogy étkezési zavarnak minősül-e.
2/5 anonim válasza:
Először is magadban kell eldöntened, hogy igenis lefogysz. Tényleg akarat kérdése az egész. Szerintem ez nem étkezési zavar, egyszerűen nem bírod ki, hogy ne egyél. Elárulom, hogy így viszont nem fogyni, hanem hízni fogsz. Nem szabad koplalni.
3/5 anonim válasza:
Látványos koplalás - aztán mértéktelen "zabálás", ez bizony étkezési zavar!
Szerencséd akkor van, ha még nem mélyült el, és időben felismerve felhagysz vele.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a fejedben van nagy zavar.
5/5 anonim válasza:
ne koplalj, napi 5-6 étkezés, magas fehérje tartalom és alacsony szénhidrát. Edzés mellett garantált és egészséges fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!