Minél többet fogyok annál kövérebbnek látom magam, miért?
attól függ.. ha 150 kilóról fogytál 120ra, egészmás mint 70röl 40re. fiu vagy lány vagy,most hány kiló vagy,vagy valami?ah...
mindenesetre ha csak fogysz, és semmi izom nincs rajtad,az sem lesz szebb a szemedben..vagy önértékelési zavaraid vannak. de igy tanácsot se lehet adni hogy nem irod le a konkrétumokat a kérdésben...
Anorexia nervosa nevű pszichés betegség.
Nem vagy menthetetlen, de segítségre lenne szükséged. Azért ha látod magadon, hogy nem tudod megítélni a veled történt 30 kilós fogyást, a tested ilyen változását.. akkor nem kellett volna már előbb orvoshoz fordulni? Mindegy, költői kérdés volt.
Nem vagyok orvos, csak ez az állapot pont illik a leírásodra, én szeretném ha nem lennél beteg.
Kérdező! Ha hosszú éveket éltél le a "kövér" testképeddel és a kövér tudatoddal, akkor sok idő, mire az agyad rááll arra, hogy most már vékonyabb vagy. Adj neki időt.
Én csak fél évig voltam pár kilóval nehezebb (165 centihez voltam 56 kiló), de amikor utána lefogytam 49 kilóra, még mindig fogyni akartam, és anyukámnak mondtam, hogy keveset tegyen, mert fogyókúrázom! Anyukám meg tisztára kiakadt, hogy már csont sovány vagyok. De bennem olyan mély nyomot hagyott a hízásom, hogy még mindig husinak láttam magamat a tükörben! Kellett egy pár hónap, mire tényleg láttam, hogy milyen vékony vagyok és nem akartam tovább fogyni.
Neked is eljön ez az idő, lassan vissza fog állni a rendes testképed. Most még torzul látod magad, de ez át fog alakulni.
Afrikában biztos hogy vannak 'jobbak', és a haláltáborokban is voltak extrémebbek, szerintem.
Bár gratulálok a nő életenergiájának, valami életben tartja még így is, hát nem csodálatos? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!