Ígyis hatásos ha közben pihenőket tartok?
rubint réka új dvd-jére tornázom,és az az igazság hogy nem bírom ki hogy ne tartsak pihenőket... ő pedig mindig mondja hogy ne tegyük le,dehát ha nem birom szuflával.. :D
ja és még egy kérdésem lenne : ha napi 20 perces blokkot megcsinálom fogyni vagy izmosodni fogok? és mikortol látható az eredmény?
elöre is nagyon köszi. :-)
Én anno réka 2. kaziját, 5-10 perces részletekben bírtam végigcsinálni. aztán belejöttem.
Fogytam is.
Valahogy bele is kell jönni, de mozogsz akkor rossz hatása nincs.....de ne tarts túl hosszú szünetet.
Edzettél már előtte valamelyik dvd jére vagy ez az első?
ez az első. mondjuk már kezdek belejönni,kb a 20 percből 10et végigtudok csinálni :-)
remélemmeg lesz az eredménye !
Persze, hatásos. Ha futni kezdesz, akkor első alkalommal végigsprintelsz 10 kilométert? Nem? Na ugye...
Ha másra nem, akkor arra jó, hogy egyre többet tudsz belőle megcsinálni, tehát egyre erősebb leszel. Kizártnak tartom, hogy sok olyan ember van, aki elsőre vigyorogva végignyomja!
Kitartás, ne add fel! :)
TEtszetős az új dvd biztos, de az is tuti, hogy én ha most állnáék neki edzeni, akkor nem ezzel kezdeném.
Bőven elég lenne a másodikkal belelneüldönö, pár hét alatt, aztán variálhatnál is....
NEtről is le lehet ezeket tölteni, pénzt se kellene kidobni.
plusz igy később nem leszu már mivel tethelned a szervezeted. vagy kétszer csinálod meg ezt?
köszönöm szépen a válaszokat :)
úgy csinálom,hogy egy nap a 20 perces fenék-csípő + a has :) hétvégenként meg a comb és a 40 perces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!