Akkorát zabáltam ma, nem bírtam abbahagyni, ez durva. Mi legyen, ez miért van?
Nagyon kikészültem attól amit ma csináltam, a nagy részét most. Megpróbáltam kihányni, de nem sikerült sajnos. Most még rosszabbul érzem magam, hogy ez a sok trutyi bennem van. Egyébként nem szoktam magam hánytatni, nem vagyok beteg, ilyesmi, csak ez most durva volt. Ezt ettem ma: reggelire müzli, kakaó, ebédre egy sajtos-tejfölös lángos, meg kevés sültkrumpli. délután egy tábla (100g) csoki meg egy Kitkat. Aztán most jött a java, rámjött egy zabálási kényszer (ez sem sűrűn szokott), megettem 10dkg sós kesudiót, meg kb. 5 dkg sósmogyorót, 150g chipset és rá két Kitkatet. Na utána próbáltam hányni.
Utálom magam, miért csinálom ezt?
Ezt a zabálást azért csinálod, mert rosszul diétázol vagy fogyózol vagy nem eszel rendesen, és bizonyos nagyon fontos tápanyagokat vonsz meg a szervezetedtől, és ettől a tested pánik üzemmódba kerül, és ilyen falási rohamokkal akarja pótolni az összes fontos tápanyagot, amit te a napi étkezéseid során nem adsz meg neki! De most se rendes tápanyagokat ettél, hanem szemetet, ezért a testednek még több hiánya lesz.
A sok csoki zabálás pl. C vitamin hiány miatt van. Csak annyi szemetet zabálsz, hogy a szervezeted már meg van zavarodva, és tévesen a csoki felé irányítja a C vitamin iránti igényét.
Rendesen kell táplálkozni, tápanyagokban, vitaminokban gazdag kajákat kell enni, és akkor nem fog rád jönni a zabálási roham. Csak ehhez utána kéne olvasni annak, hogy hogyan állíts össze egy egészséges, tápanyagdús étrendet, és nem eszetlenül zabálni össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!