Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyám olyan idióta diétákat...

Anyám olyan idióta diétákat csinál, hogy a fejem kettéáll. Hagyjam szó nélkül?

Figyelt kérdés

170 cm-hez 100 kg, de nemhogy normálisan étkezne és sportolna, ő tök idióta diétákat csinál. Egyszerűen a saját tapasztalataiból sem tanul, nem veszi észre, hogy hiába fogy le 5 kg-t, ha utána visszajön 15...

Most épp nem eszik szénhidrátot, de nem fogja fel, hogy ezzel nem tud hosszabb távon élni, hiszen szüksége van rá egész életében...

Annyira h*lye szó szerint, hogy az már fáj...

2012. dec. 16. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el az összes választ, ezért lehet mit írok már leirták. A magas glikémiás indexű szénhidrátokat el lehet hagyni teljesen, nem lesz semmi baja fogyni fog. Zöldséget ehet, amiben van elég szénhidrát és szinte mindegyikben alacsony glikémiás indexű. Gyümölcsöt is ehet néha, abból lesz elég cukor a szervezetben, de ne egyen sokat fogyokúra alatt. Sok zöldség, hús (fehérje) és telítetlen zsírok. Néha illeszen be, kicsit több szénhidrátot a leptin miatt.

Ha fennt a kérdésben a szénhidrátot a magas glikémiás indexre értetted csak akkor jól csinálja, ha nem akkor mond meg neki hogy zöldségeket mindeképp egyen.

2012. dec. 16. 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem eszik szénhidrátot..

Gondolom ez minimális túlzás, de első értelmes ötlete.

Szénhidrátszegény táplálkozással tök jó esélye van lefogyni, és egészségesen élni O.o

2012. dec. 16. 17:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Nagyon kevés ch-t eszik! Nem eszik gyümölcsöket, csak salátát meg natúr csirkemellet, tojást, stb-t.

Persze, hogy most fogy pár kg-t amíg hozzá nem szokik a szervezete ehhez a minimális szénhidráthoz, de nem élheti le úgy az életét, hogy gondolkozni sem tud, mer ahhoz szénhidrát kell!

Amúgy szerintem emiatt is idegbeteg, már lassan 1 hete mindenkivel üvöltözik, kötekszik, semmi se jó neki.

2012. dec. 16. 19:42
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát, az ember szervezete állít elő szénhidrátot. Pont, innentől kezdve nem kell enni, pont.

Hogy egy nőnek épp most jött meg, vagy ideges az ünnepek miatt, ahhoz ennek semmi köze. (pont.)

2012. dec. 16. 19:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Jó, téged inkább hagyjunk, te máshová is akkora idiótaságokat írsz, hogy csak nézek.

A te válaszodat el sem olvastam amúgy és nem is fogom. Meglátom, hogy te írod és inkább kilépek.

2012. dec. 16. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor már ajánlom neki a Paleolit táplálkozást, abban azt hiszem csak pár dolgot kell hanyagolni, szénhidrát nagyrészt zöldségekből esetleg zab pehelyből potolható. A lisztes dolgokat szinte teljesen el kell hagyni. Van ismerősőm aki ezzel a módszerrel, 150kg-ról 110-re fogyott szinte mozgás nélkül, dehát 150-kgval elég nehéz volt bármit is csinálnia a séta se ment neki. Nem tudom mennyire van köze a diétának köze az üvöltözéshez. Amit írtál hogy "nemhogy normálisan étkezne és sportolna", ebből egy szálkásitó diéta is hasonló.

http://www.youtube.com/watch?v=lozkwiyVefw

összefoglalás:

1, csak vizet igyál (abból is 20kg/1liter naponta)

2, semmi cukor (semmi rizs,semmi kenyér, gyümölcsből kevset egyél, csak zöldséget egyél és húst (csirke,hal))

3, minden reggel sétálj egy órát (lehetőleg éhgyomorra, így könnyeben égeti a zsírt a szervezet, akár napi 2x is sétálhatsz) - itt ajánlja még a súlyzós edzést is

11-es voltam.

2012. dec. 16. 20:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Aha, nyilván többet tud, ezért is követte pl a káposztaleves diétát:))

De majd szólok az egyetemen hogy rúgjanak ki, nem vagyok dietetikusnak való, k anyám legyen az!

2012. dec. 16. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Te a testeddel próbálsz érvelni (fiataltól nem nagy teljesítmény a jó test, de még 1 év testépítéssel is olyan eredményt mutathatsz fel, mintha tudnál valamit. pedig nem)

én azzal érvelek, hogy ha mostantól nem ennél szénhidrátot, nem ájulnál el.. teljesen egészségesen meglennél, ez a hited szerint lehetetlen.

Na akkor ki ért az emberi testhez? Amúgy, tök mindegy milyen testem van, milyen érv ez, hogy te jobban nézel ki mint én, bitch please.. :)

2012. dec. 16. 21:19
 19/19 A kérdező kommentje:

Tessék, az utolsó mondatodból is kiderül, hogy egész nap itt csorgatod a nyálad, miközben tudásod egy nagy nulla.

Valami idióta oldalon olvastad ezeket, semmi dolgod, úgyhogy itt osztod az "észt" egész nap.

Gratulálok, szép teljesítmény!

2012. dec. 16. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!