Köszönöm a válaszokat.
#8 én láttam az arcát, hát igen, maradjunk annyiba, hogy a testét nézve nem ilyenre számítasz. :) Orosz lány egyébként.
#12 azért kérdeztem, mert hajlamos vagyok a túl vékony lányokat normálisként látni, már többször is megkaptam hogy gond van a agyammal, és mivel ezek a képek nekem inspirációt adnak, kíváncsi voltam, hogy vajon mások hogy látják.
Meg is lepődtem hogy sokan azt mondják túl vékony, mert az inspirációs képeim között még ő a legkevésbé csontosabb. Lehet tényleg baj van a fejemmel.
De szerintem egyáltalán nem állnak ki a csontjai. Itt van egy másik kép:
Ezen a képen a bugyi fedi azt, amiről beszéltem. Plusz elölről ugye a lapockája se látszik. ;)
Azt a két pontot emeltem ki, ami alapján csontos.
A válla vonalánál sokkal kisebb a csípője is. Ezért nem találom vonzónak. A kelleténél kevesebb a testzsírszázaléka.
Kérdező!
Szerintem semmi baj a "fejeddel". Ez egy gyönyörű, vékony, szálkás és izmos női test. Akármennyit edzek, nekem ez sosem sikerült még, le a kalappal. Szerintem jó motiváció.
21/L
Bocsi, hogy zargatlak titeket a baromságaimmal de még annyit hogy ezen a 2 képen melyiken néz ki jobban a csajszi szerintetek? A bal oldali a before, ha esetleg nem lenne meg. :D
A kérdésben belinkelt lány szerintem gyönyörű és abszolút nem túl vékony. Akkor lenne túl vékony ha a jelenlegi testzsírszázalékához (ami most elég alacsony) nem lenne rajta izom. Na akkor lenne csontos. De most teljesen jó.
Viszont amit most linkeltél utoljára, ott egyértelműen a before képre szavazok. A második az már számomra a gusztustalan kategória. Eleve csípője sincsen sajnos a lánynak, erre meg még rátesz azzal hogy kigyúrja és így olyan mintha egy férfi lenne :(
22L
"Vékony? Hol vékony ez? Menjetek akkor a 100 kilós tehenekhez :D Sok marha."
Marha vagy te, ha szerinted ezután a következő lépés a 100 kilós tehén...
Nekem pl ez az ideál:
Elég messze van a tehéntől... Meg a 100 kilótól is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!