11/33 anonim válasza:
Szerintem szép. De nőben többféle egyéb testalkat is szép, nem csak ez a karcsú, izmos.
12/33 schocko válasza:
Tökéletes teste van, de ha nem te vagy, akkor mi a fenének kérdezed?????
14/33 anonim válasza:
Vékony? Hol vékony ez? Menjetek akkor a 100 kilós tehenekhez :D Sok marha.
Ez a tökéletes nő :D
16/33 anonim válasza:
Szerintem borzasztó.
Elrémiszt, amikor valakinek ennyire kint vannak a csontjai.
Főleg elől az ágyékánál. Brr...
A kicsi mell egyébként nem akadály, sőt!.
A számomra ideális ettől kicsit párnázottabb.
A forma jó, nagyon jó, de adjunk még egy kis húst a popójára, takarja el valami párna elől a csontokat, hátul a lapockájánál is legyen nagyobb réteg (akár izomból)... és akkor már oké lesz.
17/33 anonim válasza:
Mindenképpen szép, hiszen nem kevés munka lehet benne. Izmos, feszes bőre van, kerek feneke. A melle arányos a testéhez, azzal sincs semmi baj. Szerintem itt többen összetennék a kezüket, ha ilyen alakjuk lenne. :) /L/
18/33 anonim válasza:
Nekem túl vékony.
A feneke, a combjai, a dereka rohadt ijesztő.
20/33 anonim válasza:
Ez túl vékony? Jézusom, nektek testképzavarotok van, nem is állnak ki a csontjai, ez egy egészséges, edzett női test. De felőlem, ha nektek egy olyan lány kell, akivel a mekibe járhattok minden nap, a ti dolgotok..: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!