Egészségtelen ha napi 2x-er eszek?
Fogyózom, és eddig sikeresen. 2 héttel ezelőtt 70,7 voltam ma reggel pedig 68.Gyorsan tudok fogyni, de sajnos ugynúgy hízni is :/
A napi kajám az úgy néz ki, hogy a suliba megeszek egy szendvicset háromnegyed 9-kor, és legközelebb és egyben legutoljára már csak fél 3-kor eszek itthon ebédet; mindig azt eszem amit anyukám csinál épp, de ügyelek azért a mennyiségre, ill. zsíros ételeket nem ehetek a refluxom miatt.
Mindenhol azt olvasom h az az egészéges ha napi 5x-ör eszünk. De ha csak napi 2x-er eszek akkor abból nem lehet bajom, ugye?
a 2 kevés. 3-4 inkább, és mindenböl vigyél be eleget.
Fehérje és szénhidrát meg kell elgyen MINDEN NAP.
Apropo fogyni nem "nem evéssel" kell, hanem, sporttal :)
én odajutottam a nem evéssel hogy bélbeteg lettem.nekem is refluxom van.ha nem eszel.felborul az egész emésztésed.
ha sokáig csinalod akkor fekélyes leszel.
a sok fogyasztókapszulákat sem ajanlom senkinek.
A napi többször evés nem jelenti azt, hogy állandó kaja van az ember szájában.
Reggel bedobok egy szendvicset, tízóraira egy joghurt, ebédre, ami van, uzsira gyümölcs, vacsira saláták tömkelege, ez nem állandó evés, hanem az alap, amit sokan elfelejtenek!
Lehet bajod biza, mert, ha csak napi kétszer eszel nem biztos, hogy megadod a szervezetednek a megfelelő energiát, tápanyagokat amivel működni tud, belassul az anyagcseréd és nehezebb lesz fogyni, az izmaid fognak leépülni.
Ha meg vissza akarsz állni a régi életre, akkor meg röppennek fel a kilók újra, mert raktározni kezd az éheztetés miatt a szervezet.
Én így élek, -12 kilónál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!